Tervetuloa Sportin kausikorttilaiseksi

Sportin runkosarjan 2023-2024 loppukauden kausikortit ovat nyt myynnissä! Tältä sivulta löydät ohjeet, kuinka lunastat itsellesi loppukauden kausikortin Vaasan Sähkö Areenalle.


Kausikortilla vältät jonottamisen ja palvelumaksut lippujonoissa sekä sinulla on aina oma vakiopaikka otteluissa Vaasan Sähkö Areenalla. Kausikorttilaisena saat myös merkittäviä etuja Sportin sekä Sportin yhteistyökumppaneiden palveluista. Katso edut tästä!


valittavissa olevat Kausikorttimallit

  • Korttimallinen kausikortti: pankkikortin kokoinen kausikortti
  • Mobiilikausikortti: Voit näyttää sisäänpääsyyn oikeuttavan kausikorttisi suoraan omasta mobiililaitteestasi. Ominaisuus löytyy Sport-applikaatiosta, jonka voit asentaa sovelluskaupastasi. Lue lisää mobiilikausikortista tästä.
  • Irtolippukausikortti: toimitamme jokaiseen ottelutapahtumaan erillisen ottelulipun.


Kausikortin kestotilaus antaa etulyöntiaseman seuraavalle kaudelle

Kestotilaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksesi uusimisesta, vaan se jatkuu automaattisesti aina uudelle kaudelle. Säilytät samalla oman kausikorttipaikkasi. Valitsemalla kestotilauksen sitoudut jatkuvaan tilaukseen ja korttisi laskutetaan aina automaattisesti seuraavalta kaudelta, jos et ole peruuttanut tilausta määräaikaan mennessä. Olemme yhteydessä kestotilauksen valinneisiin asiakkaisiin hyvissä ajoin seuraavan kauden laskutuksesta, käytännöistä ja hinnoista. Kestotilaajana sinulla on etulyöntiasema tulevalle kaudelle.


Kausikorttihinnat kaudella 2023-2024

Runkosarja 2023-2024Hinta
Seisomapaikka (sis. alv 10 %)
Opiskelija/lapsi 7-15 v69 €
Red Army jäsen99 €
Eläkeläinen99 €
Aikuinen119 €
Siirry ostamaan seisomakausikortti!
Runkosarja 2023-2024Hinta
Istumapaikka (sis. alv 10 %)
Pyörätuolipaikka/INVA119 €
Bronze B6149 €
Bronze B6 - lapsi 7-15 v79 €
Bronze B6 - eläkeläinen/opiskelija149 €
Bronze 199 €
Bronze - lapsi 7-15 v99 €
Bronze - eläkeläinen/opiskelija169 €
Silver289 €
Silver - lapsi 7-15 v139 €
Silver - eläkeläinen/opiskelija259 €
Gold - A2, A6, C3359 €
Gold - eläkeläinen/opiskelija - A2, A6, C3319 €
Gold Premium - A8, A9399 €
Gold Premium - eläkeläinen/opiskelija - A8, A9379 €
Siirry kausikortin tilauslomakkeeseen tästä!

Alennusryhmät

Alennushintoihin oikeutetut ryhmät ovat lapsi 7-15 v, eläkeläinen, opiskelijä ja Red Army -jäsen.
Alennushintoihin oikeuttavat voimassa olevat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti, Red Armyn jäsenkortti) on pyydettäessä esitettävä kausikortin oston yhteydessä. Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle ottelutapahtumaan saavuttaessa​​​​​​​.
Red Army -kausikortit vaativat voimassa olevan Red Army jäsenyyden.


K-18 Anniskelukatsomot

Kaudella 2023-2024 Areenalta löytyvät anniskelukatsomot ovat C4, C5, VIP-katsomot A3 ja A4 sekä rajattu alue seisomakatsomosta. Näihin katsomoihin pääsevät vain 18-vuotta täyttäneet.

Kauden 2023-2024 aikana joissakin ottelutapahtumissa koko B-pääty toimii anniskelualueena. Anniskelualueelle on pääsy kielletty alle 18-vuotiailta. Näissä otteluissa anniskelualueen sisään jäävät kausikorttilaiset voivat vaihtaa halutessaan paikkansa veloituksetta Sportin ennalta määrittelemään toiseen katsomonosaan.

Mikäli haluat jossain toisessa ottelussa vaihtaa paikkasi anniskelukatsomosta toiseen ei-anniskelukatsomoon, vaihto samaan tai alempaan lippukategorian paikkaan tapahtuu areenan lipunmyyntipisteessä ottelupäivänä ennen ottelun alkua. Paikanvaihdosta peritään tällöin 3,00 € palvelumaksun per lippu ja ottelu.


Katsomokartta


Kausikortit voit maksaa seuraavilla maksuvälineillä:


  • Lasku tai käteinen

  • Visa Debit, Visa Credit ja Mastercard
  • Smartum kulttuuri-liikuntasetelit & Smartum-kortti sekä Ticket Virike & Ticket Duo –kortit
  • Edenred
  • ePassi
  • Tyky-Kuntoseteli (liikuntaan ja kulttuuriin) & Tyky-Online (huomioithan, että setelissä tulee aina olla kulttuurimaininta).


Kuvia katsomoista


Areena 360° tästä!


Yhteystiedot