Vaasan Sportin kausikorttiehdot 2024-2025

Kausikortti sisältää Vaasan Sportin pre-season -kotiottelut, Liigan kotirunkosarjaottelut sekä U20-nuorten kotirunkosarjaottelut. Kausikortit mahdollisiin playoffs-otteluihin myydään erikseen.Kausikorttien maksuehdot ja toimitus

Kausikorttihinnat sisältävät alv. 10%.

Kauden 2024-2025 aikana joissakin ottelutapahtumissa koko B-pääty toimii yhtenä suurena anniskelualueena. Anniskelualueelle on pääsy kielletty alle 18-vuotiailta. Näissä otteluissa anniskelualueen sisään jäävät kausikorttilaiset voivat vaihtaa halutessaan paikkansa veloituksetta Sportin ennalta määrittelemään toiseen katsomonosaan.

Mikäli haluat jossain toisessa ottelussa vaihtaa paikkasi anniskelukatsomosta toiseen ei-anniskelukatsomoon, vaihto samaan tai alempaan lippukategorian paikkaan tapahtuu areenan lipunmyyntipisteessä ottelupäivänä ennen ottelun alkua. Paikanvaihdosta peritään tällöin 3,00 € palvelumaksun per lippu ja ottelu.

Kauskikortti laskutetaan kokonaisuudessaan tilauksen yhteydessä. Kausikortin voi maksaa SportShopissa tai laskua vastaan. Laskutuslisä kuusi (6) euroa ja paperilaskusta peritään kahdeksan (8) euron käsittelymaksu.

Mikäli kausikorttien maksu jää maksamatta, Hockey-Team Vaasan Sport Oy:lla on oikeus peruuttaa voimassa oleva kausikortti, mutta lasku peritään normaalisti (kun lasku on maksettu, uusi paikka voidaan etsiä katsomosta).

​​​​​​​Kausikortit ovat noudettavissa, kun kausikortti on maksettu kokonaisuudessaan. Kausikortin voi myös valita postitettavaksi kotiin. Tällöin kausikortin hintaan lisätään kahdeksan (8) euron käsittelymaksu.

Kausikortti on mahdollista tilata myös irtolippuina. Tällöin palvelumaksu on 15 € / kausikorttipaikka. Kesken kauden vaihdettavasta paikasta veloitetaan 15 € / istumapaikka. Kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan 25 € / kortti.

Muut ehdot

Järjestyssääntörikkomukset ja turvallisuussääntörikkomukset johtavat tapahtumasta poistamiseen ja Hockey-Team Vaasan Sport Oy:llä on oikeus evätä pääsy ottelutapahtumiin ja mitätöidä kausikortti. Näissä tapauksissa rahoja ei palauteta kausikorttien osalta.

Hockey-Team Vaasan Sport Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja pidättää oikeuden muutoksiin runkosarjassa (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset).

Ottelujen siirrot toiseen ajankohtaan eivät oikeuta hyvityksiin.

Pullojen, purkkien, alkoholijuomien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.

Vaasan Sport käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojasäännösten mukaisesti. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Yhteydentotot