Vaasan Sportin kausikorttiehdot 2023-2024


Kausikortti sisältää Vaasan Sportin preseason-kotiottelut, Liigan kotirunkosarjaottelut sekä U20-nuorten kotirunkosarjaottelut.

Kun varaat kausikorttisi PLUS-ominaisuudella, varmistat myös samalla paikkasi pudotuspeleissä erikoishintaan. Pudotuspelien ottelukohtainen hinnasto PLUS-kausikorttilaisille ilmoitetaan kaksi (2) viikkoa ennen pudotuspeliotteluiden alkua. Pudotuspeliottelut laskutetaan erikseen kaikkien pelattujen kotiotteluiden mukaan kauden päätyttyä.


Kausikorttien maksuehdot ja toimitus

Kausikorttihinnat sisältävät alv. 10%.

Kauden 2023-2024 aikana joissakin ottelutapahtumissa koko B-pääty toimii yhtenä suurena anniskelualueena. Anniskelualueelle on pääsy kielletty alle 18-vuotiailta. Näissä otteluissa anniskelualueen sisään jäävät kausikorttilaiset voivat vaihtaa halutessaan paikkansa veloituksetta Sportin ennalta määrittelemään toiseen katsomonosaan.

Mikäli haluat jossain toisessa ottelussa vaihtaa paikkasi anniskelukatsomosta toiseen ei-anniskelukatsomoon, vaihto samaan tai alempaan lippukategorian paikkaan tapahtuu areenan lipunmyyntipisteessä ottelupäivänä ennen ottelun alkua. Paikanvaihdosta peritään tällöin 3,00 € palvelumaksun per lippu ja ottelu.

Yksityiset kausikorttilaiset voivat halutessaan maksaa kausikorttinsa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä. Viimeinen erä tulee olla maksettu viimeistään 31.8.2023. Kun maksat erissä, laskuun lisätään kuuden (6) euron käsittelymaksu alkaen toisesta erästä. Paperilaskusta peritään kahdeksan (8) euron käsittelymaksu per lasku.

Mikäli kausikorttien maksu tai osamaksuerä jää maksamatta, Hockey-Team Vaasan Sport Oy:lla on oikeus peruuttaa voimassa oleva kausikortti, mutta lasku peritään normaalisti (kun lasku on maksettu, uusi paikka voidaan etsiä katsomosta).

Ennakkohintaiset seisomakausikortit tulee maksaa kokonaisuudessaan 31.5.2023 mennessä.

Kausikortit ovat noudettavissa, kun kausikortti on maksettu kokonaisuudessaan. Kausikortin voi myös valita postitettavaksi kotiin. Tällöin kausikortin hintaan lisätään kahdeksan (8) euron käsittelymaksu.

Kausikortti on mahdollista tilata myös irtolippuina. Tällöin palvelumaksu on 15 € / kausikorttipaikka. Kesken kauden vaihdettavasta paikasta veloitetaan 15 € / istumapaikka. Kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan 25 € / kortti.

Muut ehdot

Järjestyssääntörikkomukset ja turvallisuussääntörikkomukset johtavat tapahtumasta poistamiseen ja Hockey-Team Vaasan Sport Oy:llä on oikeus evätä pääsy ottelutapahtumiin ja mitätöidä kausikortti. Näissä tapauksissa rahoja ei palauteta kausikorttien osalta.

Hockey-Team Vaasan Sport Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja pidättää oikeuden muutoksiin runkosarjassa (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset).

Ottelujen siirrot toiseen ajankohtaan eivät oikeuta hyvityksiin.

Pullojen, purkkien, alkoholijuomien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.

Vaasan Sport käsittelee tilaajien henkilötietoja tietosuojasäännösten mukaisesti. Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Yhteydentotot