Aitiot

Aitiot tarjoavat ainutlaatuisen kiekkoelämyksen, jossa voit nauttia hyvästä ruoasta ja samalla seurata peliä. Hinnat alk. 400€!

​Aitiokäytävällä ja aitioissa saatat kuulla historian havinaa seuran unohtumattomien tapahtumien ja legendojen muodossa. Täällä näet pilkahduksia Sportin historiasta seuran perustamisesta alkaen, ihan tähän päivään saakka. Aitiot tarjoavat ainutlaatuisen kiekkoelämyksen, jossa voit nauttia hyvästä ruosta ja samalla seurata peliä. Ennen ottelua ja ottelun aikana sinulla on hyvin aikaa vaihtaa ajatuksia ja kehittää uusia liikeideoita. Mikäli toiveissanne on liigajoukkueen edustajan vierailu ennen illan peliä, voidaan myös tämä järjestää.


Aitiot kannattaa varata hyvissä ajoin, niiden suosio on suuri!


 

Sport–Ilves 5.1.2019
Perinteinen Linnanpaisti, kermaperunat (L, G)

Sport–Kärpät 11.1.2019 
Kana-caesarsalaatti, savustettu ylikypsä porsaankasleri, kermaperunat, viherpippurikastike, smetanapunajuuret

Sport–Pelicans 23.01.2019
Naudan ulkofile, sienipaistos, rosmariiniperunat (L, G)

Sport–Ilves 30.1.2019
Paneroitu grillipihvi, Mustapekka-kastike, yrttilohkoperunat (L, G)

Sport–KalPa 1.2.2019
Grillattu paprikavene possulla, tzatziki, pariisinperuna (L, G)

Sport–JYP 8.2.2019
Kalkkunapihvi Milaneise, pekonilla maustettu tomaattikastike, yrttiviipaleperunat (L, G)

Sport–HIFK 20.2.2019
Ylikypsää härän rintaa, paholaisenkastike, valkosipuliperunat (L, G)

Sport–HPK 22.2.2019
Karjalanpaisti á la Kotkanpesä, bataattiperunamuusi (L, G)

Sport–SaiPa 1.3.2019
Marinoitu kanan grillipihvi, makeahko BBQ-kastike, perinteinen perunasurvos (L, G)

Sport–Ässät 8.3.2019
Pitkään haudutettu Entrecôte, pippurikastike, Annanperunat (L, G)

Sport–TPS 12.3.2019
Perinteinen Linnanpaisti, kermaperunat (L, G)


Aitiohinnat, ALV 0% (sisältää otteluliput)

Aition nimiHinta
Aitio 1 (16-22 hlö)1800€
Aitio 2-5 (12 hlö)1350€
Aitio 6-7 (8-10 hlö)900€
Aitio 8 (6-8 hlö)700€
Parviaitio A1 (6-8 hlö)loppuunmyyty
Parviaitio A2 (6-8 hlö)700€
Parviaitio A5 (6-8 hlö)loppuunmyyty
Parviaitio A6 (6-8 hlö)loppuunmyyty
Parviaitio A9 (4-6 hlö)400€
Sundom Stå (40 hlö)1800€


Hinnat sisältävät ottelulipun sekä aitiovuokran. Aitiovuokra veloitetaan välittömästi varauksen jälkeen. Ruoka ja juomat laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen tilauksenne mukaisesti.

Aitiovarauksen voi perua kuluitta kaksi (2) viikkoa ennen ko. ottelutapahtumaa, alle 14 vuorokautta ennen ottelua tulevista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Henkilömäärän pienentymisestä voi ilmoittaa kuluitta neljä (4) päivää ennen ottelupäivää, sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan. Sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan. Myös sopimusaitio lasketaan käytetyksi, mikäli varausta ei ole peruttu kahta viikkoa ennen ottelutapahtumaa.

Ruoka- ja juomatilaukset
Ruoka- ja juomatilaukset tehdään vähintään neljä (4) arkipäivää ennen pelipäivää sähköpostitse osoitteeseen leena.lundstrom@vaasansport.fi. Mikäli tilaus tehdään myöhemmin, peritään siitä ruokahankintojen vuoksi 100€ palvelumaksu.

Erikoisruokavaliot
Ilmoitattehan erikoisruokavalioista ruokatilauksenne yhteydessä (vähintään neljä arkipäivää ennen ottelupäivää). Tapahtuman aikana keittiömme ei valitettavasti kykene toimittamaan tilauksesta poikkeavia annoksia.

Aukioloajat
Ottelupäivinä 1,5h ennen peliä, koko ottelun ajan, sekä puoli tuntia ottelun jälkeen. Tämän jälkeen ottelun jälkimainingeista nauttimista voi jatkaa ravintola Kotkanpesässä. Aitio on käytössänne erillisestä sopimuksesta myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

Tarjoilut
Aitioissamme on A-oikeudet. Omassa baarikaapissanne on valmiina lajitelma juomia. Mikäli teillä on erikoistoiveita juomienne suhteen, ilmoitattehan siitä ruokailutilauksenne yhteydessä. Juomat laskutetaan varaajalta jälkikäteen kulutuksen mukaan.

Fanituotteet
Aitioihimme voit tilata valmiiksi yllätyksen vieraillesi! Tuotteet tilataan ruokatilauksen yhteydessä ja ne toimitetaan valmiiksi aitioonne.