Aitiot Vaasan Sähkö Areenalla


Aitiot tarjoavat ainutlaatuisen kiekkoelämyksen, jossa voit nauttia hyvästä ruoasta ja samalla seurata peliä!

Uudistettu Vaasan Sähkö Areena tarjoaa kahdeksan aitiota huippupaikoilla C-puolella katsomon yläosassa. Täältä seuraat Sportin Liiga-ottelut omasta areenaolohuoneestasi.

Aitioiden koko on n. 20 m2 mikä soveltuu hyvin 10-12 henkilölle. Aitioissa on moderni ja tyylikäs sisustus ja oma WC. Aitioissa 2-7 on aitioon kuuluvia areenaistuimia aition ulkopuolella.

Areenan suurin 35 hengen aitio Legends Lounge sijaitsee 3. kerroksessa huippupaikassa kulmassa heti fanikatsomon yläpuolella. Tässä aitiossa pääset kokemaan Sportin fanikulttuuria lähietäisyydeltä.

Vaasan Sport vastaa aitiotarjoilusta ja aitiohenkilökunta palvelee aitiovieraita koko tapahtuman ajan. Aitioissa on käytettävissä täytetty baarikaappi.

Aitiovieraat tulevat sisään omasta VIP-sisäänkäynnistä pääsisäänkäynnin oikealla puolella. Ovet avataan 1½ tuntia ennen ottelun alkua.


Aitiohinnat, ALV 0% (sisältää otteluliput)

Aition nimiKapasiteettiHinta
Aitio 1 ja 8101390€
Aitio 2-7121590€
Legends Lounge252500€

Hinnat sisältävät ottelukohtaisen aitiovuokran. Ruoka- ja juomatarjoilut veloitetaan erikseen.​


Varaukset ja lisätiedot

Marianne Mäntysalo
050 406 5415
​​​​​​​marianne.mantysalo@vaasansport.fi


Varausehdot

Hinnat sisältävät ottelulipun sekä aitiovuokran. Aitiovuokra veloitetaan välittömästi varauksen jälkeen. Ruoka ja juomat laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen tilauksenne mukaisesti.

Aitiovarauksen voi perua kuluitta kaksi (2) viikkoa ennen ko. ottelutapahtumaa, alle 14 vuorokautta ennen ottelua tulevista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Henkilömäärän pienentymisestä voi ilmoittaa kuluitta neljä (4) päivää ennen ottelupäivää, sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan. Myös sopimusaitio lasketaan käytetyksi, mikäli varausta ei ole peruttu kahta viikkoa ennen ottelutapahtumaa.

Ruoka- ja juomatilaukset
Ruoka- ja juomatilaukset tehdään vähintään neljä (4) arkipäivää ennen pelipäivää sähköpostitse osoitteeseen marianne.mantysalo@vaasansport.fi. Mikäli tilaus tehdään myöhemmin, peritään siitä ruokahankintojen vuoksi 100€ palvelumaksu.

Erikoisruokavaliot
Ilmoitattehan erikoisruokavalioista ruokatilauksenne yhteydessä (vähintään neljä arkipäivää ennen ottelupäivää). Tapahtuman aikana keittiömme ei valitettavasti kykene toimittamaan tilauksesta poikkeavia annoksia.

Aukioloajat
Ottelupäivinä 1,5h ennen peliä, koko ottelun ajan, sekä puoli tuntia ottelun jälkeen. Tämän jälkeen ottelun jälkimainingeista nauttimista voi jatkaa I Mediat Loungessa. Aitio on käytössänne erillisestä sopimuksesta myös aiemminkin ilman erillistä veloitusta.

Tarjoilut
Aitioissamme on A-oikeudet. Omassa baarikaapissanne on valmiina lajitelma juomia. Mikäli teillä on erikoistoiveita juomienne suhteen, ilmoitattehan siitä ruokailutilauksenne yhteydessä. Juomat laskutetaan varaajalta jälkikäteen kulutuksen mukaan.

Fanituotteet
Aitioihimme voit tilata valmiiksi yllätyksen vieraillesi! Tuotteet tilataan ruokatilauksen yhteydessä ja ne toimitetaan valmiiksi aitioonne.