Sebastian Stålberg jatkaa Sportin kapteenina


sport kapteenisto valittu - karjalainen ja sundström uusina mukana

Sportin kauden 2024-25 kapteenisto on valittu. Kapteenin roolia kantaa kahden aiemman kauden tapaan Sebastian Stålberg. Varakapteeneina toimii joukkueeseen uutena puolustajana kesän aikana liittynyt Miro Karjalainen. Varakapteeninelikon täydentävät viime kauden tapaan puolustaja Valtteri Hietanen ja hyökkääjä Simon Hjalmarsson sekä uutena hyökkääjä Johan Sundström.

Päävalmentaja Juuso Hahl kommentoi tuoretta kapteenistoaan:

-Halusimme tämä kauden kapteenistoomme ennen kaikkea jatkuvuutta. Olen erittäin tyytyväinen siihen millaisia pelaajia meillä kapteenistossamme on. Kaikki kapteenistoon valitut pelaajat ovat johtavia ja esimerkillisiä pelaajia niin kentällä kuin sen ulkopuolella, joiden kanssa on helppo käydä yhteisiä asioita läpi.

KAPTEENISTON KOKO KASVAA YHDELLÄ

- Halusimme hieman leventää kapteenistoamme ja näiden viiden pelaajan lisäksi meillä on vielä muutama pelaaja, jotka kuuluvat niin sanottuun kapteeniryhmään. Tämän kapteeniryhmän tarkoitus on olla linkki joukkueen ja valmennuksen välillä, kun käymme paljon tiettyjä asioita läpi yhteisesti heidän kanssansa, Hahl toteaa.