Lahjoita elämys -kampanja saatettiin loppuun onnistuneesti

Lahjoita elämys -kampanja on päättynyt ja Vaasan Sport haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita sekä mukaan lähteneitä yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

Positiivisesti onnistunut kampanja toi hymyn monen lahjansaajan huulille joulun alla.

- Oli muun muassa perheen isä, joka oli monesti haaveillut pääsevänsä ottelua katsomaan, mutta ei ollut siihen varaa. Hän sai lipun itselleen sekä kahdelle pojalleen, kertoo diakoni Anne Kinnunen.

- Eräs yksinhuoltaja koki tärkeänä lahjan murrosikäiselle pojalleen ja perheelle. He aikoivat mennä yhdessä otteluun, kertoo diakonissa Tuula Kivinen.

Lahjoita elämys -kampanjan tarkoitus oli tarjota elämys sitä eniten kaipaavalle. Yritysten ja yksityishenkilöiden lunastamat otteluliput lahjoitettiin sosiaalitoimen kautta lapsiperheille ja diakoniatyö jakoi lahjoitettuja lippuja joulupakettien mukana heidän asiakkailleen. Kampanjan vastaanotto oli erittäin positiivinen.

- Kampanjan vastaanotto oli hyvä, mukaan lähteneissä yrityksissä pidettiin suuresti siitä mahdollisuudesta, että perheenjäsenet pääsisivät yhdessä viettämään laatuaikaa ottelussa, mikä heille ei välttämättä olisi ollut mahdollista ilman kampanjaa. Erityisesti pidin siitä, että meihin otettiin yksityisten puolelta yhteyttä, sillä he antavat omista henkilökohtaisista resursseistaan toisille lahjan, kertoo Minna Holmberg Sportin yritysmyyntipuolelta.

- Asiakkaat, jotka ovat innostuneita jääkiekosta olivat iloisesti yllättyneitä saamastaan lahjasta, kertoo diakoni Tiina Vähämaa.

Holmberg kuvailee kampanjaa kokonaisuudessa onnistuneeksi ja toivoo sen jatkuvan jatkossakin.

- Toivon kampanjan vielä laajenevan tulevaisuudessa, jotta useammalla on mahdollisuus saada mukavia kokemuksia yhdessä perheenä, tai yksinäisellä yhdessä hallilta löytyvän Sport-perheen kanssa, päättää Holmberg.


Elämyksen lahjoittaneet yritykset:
Painepesuri Ventä
Prohoc Oy
Vaasan Osuuspankki / Vasa Andelsbank
Ok Kartoitus
Jobio
Tähtipiste

Elämyksen lahjoittaneet yksityishenkilöt:
Tomi Kankaanpää