Kansainvälistä huippusalibandyä Vaasassa elokuussa


Korkeatasoista ja kansainvälistä salibandya Vaasassa

Vaasan Sähkö Areenalla järjestetään lauantaina 10.8.2024 klo 18:00 kansainvälinen salibandyottelu, kun Seinäjoen Peliveljet sekä Uumajan IBK Dalen pääsevät ottamaan mittaa toisistaan. Ottelu on huipputasoinen, sillä SPV pelaa Suomen korkeinta sarjaa, F-liigaa ja IBK Dalen vastaavasti Ruotsin korkeinta sarjaa, Superliigaa. Järjestäjänä toimii Vaasan Kaupunki.

Lördagen den 10.8.2024 kl. 18.00 spelas en internationell volleybollmatch i Vasa Sähkö Arena, då Seinäjoki Peliveljet och Umeå IBK Dalen möts. Matchen blir en toppmatch, då SPV spelar i Finlands högsta liga, F-ligan, och IBK Dalen i Sveriges högsta liga, Superligan. Den arrangeras av Vasa stad.


Yhteistyössä Vaasa ja Uumaja

Ottelu on tärkeä osa Vaasan ja Uumajan yhteistyön kehittämisestä. Ideoijana ottelun taustalla on Vaasan kaupungin liikuntatoimenjohtaja Mika Lehtonen.

Lipunmyynti on alkanut, ja liput ovat edullisempia ennakkoon! 31.7.2024 saakka aikuisten liput 10 euroa ja lapset (alle 12 vuotta) 5 euroa. Elokuun 1. päivästä alkaen hinnat ovat aikuisille 15 euroa ja lapsille, opiskelijoille sekä eläkeläisille 10 euroa. Tarjolla on myös VIPlippuja, jotka sisältävät ruokailun VIP-tiloissa. VIP-pakettiin kuuluu lasagnea tai lohikiusausta, salaattibuffet, vettä, leipää ja levitettä, ja sen hinta on 35 euroa per henkilö.

Tule nauttimaan upeasta mahdollisuudesta kokea kansainvälistä huippusalibandya Vaasassa! Ovet avautuvat lauantaina 10.8.2024 kello 17:00