Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n puheenjohtaja vaihtuu

Hockey-Team Vaasan Sportin keskiviikon 4.9. yhtiökokouksessa tulee yksi aikakausi päätökseen, kun vuodesta 2008 puheenjohtajana toiminut Heikki Hiltunen jättää tehtävänsä.

Heikki Hiltunen on ilmoittanut, että hänen työpanoksensa Sportin puheenjohtajana on tehty ja 2008 alkanut Sport-ura päättyy toistaiseksi. Hiltunen jatkaa seuran toiseksi suurimpana osakkeenomistajana. 16 vuoden aikana jääkiekkoilua on viety vahvasti eteenpäin Vaasassa.

- Olen toiminut Sportin yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana syksystä 2008 lähtien ja olemme saavuttaneet useita merkkipaaluja, kuten Mestiksen kolme mestaruutta ja nousun Liigaan. Olemme myös modernisoineet kilpahallin ja laatineet uuden urheilustrategian "Omat Pojat Liigaan". Lisäksi olemme laajentaneet hallitus- ja omistuspohjaa ja uudistaneet operatiivisen organisaation, listaa Hiltunen.

Jääkiekon SM-liigan puheenjohtajana toimiva Hiltunen näkee, että on tullut aika ojentaa viestikapula seuraavalle.

- Koen, että nyt on oikea aika uudelle puheenjohtajalle ja hallitukselle jatkaa Liigakiekon kehittämistä vahvasti paikallisin voimin. Haluan kiittää teitä kaikkia tuestanne ja yhteistyöstänne näiden vuosien aikana.

Vaasan Sport kiittää Heikki Hiltusta vaasalaisen kiekkoilun eteen tehdystä työstä. Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n yhtiökokous pidetään keskiviikkona 4.9.2024 kello 15:00, jolloin valitaan yhtiölle uusi hallitus.