HOCKEY SPORT – ETEENPÄIN!

 

 

Liiganousun myötä Kuparisaaren lehtereille on tungosta. Varmista on paikkasi ostamalla PlayOff -kausikortti keskiviikkoon mennessä.

 

 

Liiganousuhumun pölyjen hieman jo laskeutuessa on aika lähteä purkamaan hieman lähitulevaisuuden suunnitelmia.

 

Joukkue keskittyy nyt alkuperäiseen tavoitteeseensa eli voittamaan sarjan ja näin myös tätä kautta kaikki spekulaatio nousutavoista sekä kriteereistä saadaan päätettyä. Sekä joukkueella että koko organisaatiolla on kova voitonnälkä ja yleisön tuki projektin loppuunsaattamiseksi on tärkeää. Oli hienoa nähdä täydet katsomot lauantain JYP-Akatemia -kohtaamisessa ja kuulla fanien lähes tauoton kannustus omalle joukkueelle. Juuri tätä auditointiryhmälle annettiin tiettäväksi: Sportilla on kannattajien vankka tuki nyt ja tulevaisuudessa.

 

PlayOff -kausikorttien myyntiä jatketaan vielä keskiviikolle. Nyt viimeistään kannattaa kaikkien Liigakatsomoon paikkansa haluavien ostaa loppukauden kortti, sillä samalla saa etuoikeuden paikkansa lunastamiseen myös ensikaudelle. Tarkennuksena vielä kerrattakoon, että kaikki jotka tälle kaudelle ostivat kausikorttinsa ns. First Class -ominaisuudella, eivät erikseen tarvi ostaa PlayOff -korttia.

 

Torstaista eteenpäin alkaa historiallisten Liigakausikorttien myynti. Etuoikeus paikkojen ostamiseen on kauden 13-14 kausikorttilaisista juurikin niillä, jotka ovat kuluvalle kaudelle ostaneet First Class-, Play Off- tai seisomakausikortin. Kun he ovat etunsa käyttäneet, alkaa vapaiksi jäävien paikkojen myynti. Jo tulleiden kyselyjen perusteella voidaan ennakoida, että istumapaikkoja ei tule riitämään kaikille. Eli jos näitä paikkoja havittelet, tee viisaasti ja osta Play Off -kausikorttisi tälle keväälle nyt keskiviikkoon mennessä. Näin pääset etuoikeutettujen joukkoon. Koskaan aikaisemmin ei näiden korttien myynti ole ollut niin vilkasta, kuin se nyt on ollut. Seuraa ilmoittelua korttimyynnistä kotisivuiltamme ja lehdistä.

 

Keskiviikkona kokoontuu myös ylimääräinen Yhtiökokous. Yhtiön osakkaille paljastetaan tuolloin Liiga-auditoinnin käänteet ja esitetään auditointimateriaali. Samalla paljastetaan kolmen seuraavan kauden toimintasuunnitelma ja myös urheilullisten suunnitelmien verhoa raotetaan. Tulossa on siis osakkaille mielenkiintoinen ja myös ennen kaikkea historiallinen tilaisuus. Olethan osakkaana paikalla?

 

Yhtiön osakkeista on tullut paljon kyselyitä. Uusiksi osakkeen omistajiksi on jo ilmoittautunut kiitettävä määrä ihmisiä. Heidän joukossaan vanhoja pelaajia, Red Armyn edustajia, vuosia peleissä käyneitä kuin myös nuoria uusia kannattajia. Yleisin peruste on ollut kannatusmielessä tehdyt ostopäätökset. Kuka meistä ei haluaisi olla Liigaseuran osakkeenomistaja?

 

Kiekkoterveisin,

Jyrki Niemi

Toiminnanjohtaja

Hockey-Team Vaasan Sport Oy

 

 

HANKI PLAY OFF -KORTTISI NYT - MYYNTI LOPPUU KESKIVIIKKONA!

Ole nopea ja hanki pleijarikorttisi nyt. Ostamalla loppukauden kortin saat samalla etuosto-oikeuden ensi kauden Liigakorttiin.

PlayOff -korttien myynti loppuu keskiviikkona 5.3. klo 16:00.