BioRex-otteluennakko: Kotona vieraissa? Tänään Poriin

luvassa yli 500 hengen fanimatka poriin

Sport matkustaa viikon toiseen otteluunsa lauantaina, kun bussi suuntaa 8-tietä pitkin Poriin ja Isomäen jäähalliin. Joukkueen tueksi matkaa yli 500-päinen kannattajajoukko.

Sportin kiekkoviikko alkoi hienoissa merkeissä, kun keskiviikon opiskelijateemapelissä KooKoo jäi sivustakatsojan rooliin Sportin latoessa taululle 5-1 kotivoiton. Varsinkin ensimmäisessä erässä paikkoja oli useampaankin lisämaaliin, joten voitto oli ansaittu. Kolmen pisteen arvoa lisäsi se, että viimeksi voitto KooKoosta oli juhlittu 16.3.2022. Ottelun tehomiehinä hääri kolmikko Martin Hanzl (2+1), Linus Andersson (1+2) ja Axel Holmström (1+2). Tärkeitä onnistumisia tuli monella rintamalla ja nyt vahva kiekonhallinta saatiin siirrettyä myös tulostaululle.

Lauantaina Porin illassa on luvassa varmasti huikea taistelu Liigapisteistä. Otteluun lisäjännitettä tuo kannattajien tekemä isomman luokan vieraisreissu, johon ennakkotietojen mukaan matkaa reilu 500 Sportin kannattajaa. Tähän kun lisätään Isomäen äänekäs seisomakatsomo, on kilpalaulantaa luvassa koko ottelun ajan.

Kotijoukkue Ässät on aloittanut Liigakauden hyvin ja kirsikkana kakun päällä on Ilveksen kaataminen kahdesti saman viikon aikana. Jarno Pikkaraisen suojatit seilaavat neljän ottelun pisteputkessa – kaksi viimeistä peliä ovat tuottaneet kotivoitot SaiPasta (3-1) ja keskiviikkona jatkoajalle Kiekko-Espoosta (4-3). Ässien kuumin osasto on ykkösketjun hyökkäyskolmikko Jan Mikael Järvinen (1+14), Lenni Hämeenaho (6+7) ja Eemil Erholtz (5+6), joka pelistä toiseen varsinkin maestro-Järvisen johdolla vastaa tulivoimasta.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella – syyskuussa Ässät haki lisäpistevoiton rankkareiden jälkeen. Nyt on revanssin aika!


SPORT TÄNÄÄN

Kokoonpanot Ässät - Sport (19.10.2024)

Sport

1. KENTTÄ

#11 Hjalmarsson, Simon
#25 Holmström, Axel
#91 Andersson, Linus
#22 Lang, Viktor
#52 Rantakari, Otso

2. KENTTÄ

#71 Nieminen, Viljami
#28 Sundström, Johan
#17 Stålberg, Sebastian
#37 Leppänen, Atro
#6 Karjalainen, Miro

3. KENTTÄ

#80 Miketinac, Kalle
#79 Hanzl, Martin
#40 Mattsson, Carl
#50 Hietanen, Valtteri
#16 Johnsson, Theodor

4. KENTTÄ

#4 Tiihonen, Miika
#12 Stråka, Anton
#63 Heikkinen, Lari
#53 Aarnio, Aatu

MAALIVAHDIT

#95 Svoboda, Miroslav
#35 Halonen, Niilo