Sport ja VKK jatkavat yhteistyötään


VKK ja Sport jatkavat yhteistyötä myös tulevalla kaudella. Uusi sopimus aloittaa yhteistyön kolmannen kauden ja on Sportille hyvin merkittävä.

VKK fortsätter att vara Sports partner under den kommande säsongen. Det nya avtalet inleder den tredje säsongen av samarbetet och är mycket betydelsefullt för Sport.


"Huippu-urheilun kehittämisellä Välillinen yhteys alueen ihmisten ja yritysten elivoimaan"

-Huippu-urheilun kehittäminen on tärkeä asia ja sillä on välillinen yhteys niin ihmisten kuin yritysten elinvoimaan. Yhteistyö Vaasan Sportin kanssa on meille ehdottomasti merkittävin ja tärkein yhteistyökumppanuus, joka tuo runsaasti esimerkiksi paikallista ja valtakunnallista näkyvyyttä. Yhteistyö on kehittynyt ja kasvanut vahvasti vuosi vuodelta ja on ollut tärkeä tuki osana kasvuamme, VKK:n toimitusjohtaja Juho Sutinen avaa yhteistyön taustoja.


"Olemme yhteisellä kasvun tiellä"

-Kaksi kautta kestänyt yhteistyömme VKK:n kanssa on kasvanut vuosittain ja onkin erittäin hienoa kasvattaa yhteistyötä VKK:n kanssa entisestään. Olemme molemmat yhteisellä kasvun tiellä, ja tämä yhteistyö antaa upean mahdollisuuden kehittää sekä osapuolten omia liiketoimintoja että koko toimialuettamme Vaasan seudulla, Sportin toimitusjohtaja Jonne Kemppainen iloitsee.