Vaasan Sportin kausikortit kaudelle 2021-2022



Maksu- ja muut ehdot

Vaasan Sportin kausikortin 2021-2022 maksu- ja muut ehdot löydät tältä sivulta.

Kausikortti sisältää Liigan runkosarjaottelut sekä U20-nuorten runkosarjaottelut.

Kun varaat kausikorttisi PLUS-ominaisuudella, varmistat myös samalla paikkasi kevään 2022 kuumimmissa Playoffs-otteluissa erikoishintaan. Nämä ottelut laskutetaan erikseen kaikkien pelattujen kotiotteluiden mukaan kauden päätyttyä (ottelukohtaiset hinnat kausikorttilaisille pysyvät samana, kuin ottelulippujen ennakkohinnat runkosarjassa – muille ottelukohtaiset hinnat nousevat pudotuspeleissä 20–50%).

Kausikorttien maksuehdot ja toimitus

Kausikorttihinnat sisältävät alv. 10%.

Yksityiset kausikorttilaiset voivat halutessaan maksaa kausikorttinsa jopa neljässä erässä (viimeinen erä tulee olla maksettu 31.8.2021 mennessä). Kun maksat erissä, laskuun lisätään viiden (5) euron käsittelymaksu per lasku. Paperilaskusta peritään kahdeksan (8) euron käsittelymaksu per lasku. Kysy tästä lisää SportShopista!

Ennakkohintaiset seisomakausikortit tulee maksaa kokonaisuudessaan 31.5.2021 mennessä.

Kausikortit postitetaan 10.8.2021 alkaen. Mikäli haluat hyötyä yhteistyökumppanien kausikorttieduista jo keväällä ja kesällä, voit hakea väliaikaisen kausikortin SportShopista 3.5.2021 lähtien.

Kausikorttien maksutavat

Kausikortit voi maksaa seuraavilla maksuvälineillä:

  • Lasku tai käteinen
  • Visa Debit, Visa Credit ja Visa Electron ja Mastercard
  • Smartum kulttuuri-liikuntasetelit & Smartum-kortti sekä Ticket Virike & Ticket Duo –kortit
  • Eazybreak ja Edenred
  • ePassi
  • Tyky-Kuntoseteli (liikuntaan ja kulttuuriin) & Tyky-Online (huomioithan, että setelissä tulee aina olla kulttuurimaininta).

Kausikortin lisämaksut

  • Kausikortti on mahdollista tilata myös irtolippuina, palvelumaksu 15e / kausikorttipaikka.
  • Ilmainen paikanvaihto ennen kauden alkua. Kesken kauden vaihdettavasta paikasta veloitetaan 15 € / istumapaikka.
  • Kadonneen kortin uusimisesta veloitetaan 25 € / kortti.

Erikoishintaiset kausikortit

Alennuksiin oikeuttavat todistukset (mm. opiskelijakortti, eläkeläiskortti) on pyydettäessä esitettävä kausikortin oston yhteydessä. Alennuksiin oikeuttavat todistukset tulee aina esittää myös ovimiehelle ottelutapahtumaan saavuttaessa.

Lapsikausikortit koskevat ala-aste- sekä yläasteikäisiä. Istumakausikortilla pääsee sisään vain aikuisen seurassa.

Alle seitsemänvuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään aikuisen kanssa samalla istumakausikortilla (ei oikeuta omaan istumapaikkaan).

Muut ehdot

Mikäli kausikorttien maksu tai osamaksuerä jää maksamatta, Hockey-Team Vaasan Sport Oy:lla on oikeus peruuttaa voimassa oleva kausikortti, mutta lasku peritään normaalisti (kun lasku on maksettu, uusi paikka voidaan etsiä katsomosta).

Järjestyssääntörikkomukset ja turvallisuussääntörikkomukset johtavat tapahtumasta poistamiseen ja Hockey-Team Vaasan Sport Oy:llä on oikeus evätä pääsy ottelutapahtumiin ja kausikortin mitätöimiseen. Näissä tapauksissa rahoja ei palauteta kausikorttien osalta.

Hockey-Team Vaasan Sport Oy vastaa tapahtumanjärjestäjänä tilaisuudesta ja pidättää oikeuden muutoksiin runkosarjassa (ohjelma-, aikataulu- ja katsomomuutokset). Liigan runkosarjassa kaudella 2021–2022 pelataan lähtökohtaisesti 30 kotiottelua.

Pullojen, purkkien, alkoholijuomien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty.

Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä ajoittain.

Miten tilaan kausikortin?

Kausikortin voi tilata tilauslomakkeella – klikkaa tästä.​​​​​​​

Kausikortit voi ostaa kätevästi myös SportShopista.

Lisätiedot kausikorteista tai tilauslomakkeen ongelmatilanteissa ota yhteyttä meihin.