Yhteinen matka sinun ja Sportin kanssa
​​​​​​​Kuva: Outi Järvelä


Yhteinen matka

Sport tunnetaan intohimoisesta faniryhmästään. Vuoden yleisömäärät ovat olleet korkeat, mutta nyt tarvitaan vielä uusi vaihde silmään. Täytetään halli ja annetaan joukkueelle kaikki tuki jäljellä oleviin kotiotteluihin!

Liiga on kuluvana kautena ennätyksellisen tasainen. Vaasan Sport otti eilen tärkeän kotivoiton Mikkelin Jukureista. Voiton myötä sarjataulukko tiivistyi entisestään ja Sportin pudotuspelitavoite tuli askeleen lähemmäksi.

Sport ilmoitti eilen, ettei joukkueessa nähdä ulosmyyntejä, vaan seura pyrkii löytämään vielä - taloustilanteeseen ja tarpeeseen sopivan - vahvistuksen joukkueen hyökkäykseen.

Jotta pääsemme tavoitteeseemme, pudotuspelihuuma Vaasaan, tarvitsemme koko yhteisön tuen jäljellä oleviin runkosarjaotteluihin. Paras tuki joukkueelle on tuhatpäinen kotiyleisö! Tulevan lauantain kotiottelu on loppuunmyyty, jonka jälkeen Vaasassa nähdään vielä viisi kotiottelua. Jokainen ottelu on käytännössä pudotuspeliottelu kohti oikeita pudotuspelejä.

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua tähän yhteiseen matkaan ja antaa oma tukesi Sportille!

(Yrityksille suunnatut paketti tästä)


  Loppukauden lippupaketti

  • 5 lippuvoucheria runkosarjan otteluihin
  • Hinta 125 € (sis. 10 % alv.)


  Voucherkoodit toimitetaan sähköisessä muodossa maksun yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voucherit ovat voimassa Sportin viiteen viimeiseen kotiotteluun.


  Ole mukana yrityksesi kanssa tukemassa Sportin loppukauden tavoitetta! Voit ostaa lippupaketin yrityksesi käyttöön tai valitsemallesi kohderyhmälle!

  Kun ostat yrityksille suunnatun lippuvoucherpaketin, sinulla on mahdollisuus lahjoittaa voucherit haluamallesi kohderyhmälle. Toimitamme liput kohteelle puolestasi. Toimituksen yhteydessä kerromme kohderyhmälle yrityksesi olevan tämän iloisen yllätyksen takana.

  10, 20, ja 50 lippuvoucherin paketit

  • 10 lippuvoucheria 250 €
  • 20 lippuvoucheria 500 €
  • 50 lippuvoucheria 1250 €

  Kaikki hinnat sisältävät 10 % alv.

  Voucherkoodit toimitetaan sähköisessä muodossa kohderyhmän, tai maksun yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voucherit ovat voimassa Sportin viiteen viimeiseen kotiotteluun.