Kuva: Pasi Suokko, ApolloPhoto


Vastaa ja vaikuta!

Vaikka Sportin kausi onkin vastikään päättynyt, valmistelemme jo seuraavaa liigakautta. Jotta pystymme tarjoamaan yhteistyökumppaneille ja katsojille mitä monipuolisemman kokonaisuuden, pyydämme tässä kyselyssä palautetta Sportin kumppanuuksien näkyvyydestä kauden aikana. Osallistumalla kyselyyn vaikutat siihen, mitä ja miten toteutamme kumppanuuksia ensi kaudella, ja mitä uudistuksia edistämme.

Varaathan aikaa kyselyyn, sillä aito ja perusteellinen palaute on meille tärkeä!

Palautteesi on meille tärkeä ja hyödynnäme sitä kun rakennamme kumppanuuksia ensi kaudelle. Vastauksiesi myötä meillä on mahdollisuus tuottaa sellaisia kumppanuuksia jotka tuovat aidosti lisäarvoa kumppaneille, kannattajille, sekä Sportille.

Arvomme vastanneiden kesken seuraavat palkinnot:

1 kpl: 2 silver kausikorttia
1 kpl: pre-season pelipaitanäkyvyys
1 kpl: 2 VIP-voucheria Liiga-kaudelle 2024-2025

Kysely on jaettu kolmeen osaan. Vastaathan ensin kysymyksiin ottelutapahtuman osalta, sen jälkeen kotisivujen ja some näkyvyyden osalta, kolmantena muiden kumppanuuksien ja brändiyhteistyön kokoniskuvan osalta.

Käymme läpi kaikki vastaukset ja vain aidon palautteen antaneet otetaan huomioon arvonnassa. Pyydämme sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa arvonnan suorittamiseksi, osoitetta ja muita yhteystietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin voittajien arpomiseksi ja tämän tiimoilta yhteydenottoon. Voittajien arvonta tapahtuu Sportin toimistolla 5.4.2024, ja voittajille ilmoitetaan 8.4.2024 mennessä.


​​​​​​​Kiitos, että haluat antaa palautetta! Vaikka palautteenkeruu tällä sivulla on päättynyt, voit toimittaa sen meille osoitteeseen sportshop@vaasansport.fi.