Simon Hjalmarsson
Kuva: Eveliina Laitanen (Liiga)

Pisteet jäävät tänään Tampereelle

Sport matkusti Tampereelle Tapparan vieraaksi. Viimeksi joukkueet tapasivat reilu viikko sitten Vaasassa, jolloin Tappara otti vierasvoiton Sportin hyvistä otteista ja vahvasta esityksestä huolimatta. Tänään avauserä ei muistuta tuota ottelua lainkaan. Tappara pyörittää peliä ja kotkapaidat ovat joka vaihdossa kirvesrintoja jäljessä. Ottelun avausmaalikin soi Sportin päädyssä, kun puolustusalueella vaasalaiset ovat hieman tilanteessa jäljessä ja Tappara maalaa taululle 1-0 ajassa 9.07. Tilanne pysyy aina erätauolle asti.

Toisen erän alkupuoliskolla Sport pääsee kahdesti pelaamaan ylivoimaa, mutta ei saa kuviota kunnolla kuntoon ja yv-tilanteiden jälkeen Tappara jatkaa painetta vieraiden päätyyn. Sport puolustaa minkä kerkeää, ja Miroslav Svoboda ottaa pari paraatitorjuntaa, mutta pelikellon lyödessä 32.00 tilanne 2-0 tamperelaisille. Eikä kestä kauan seuraavaan, ajassa 34.34 tilanne on jo 3-0 Tapparalle. Tämä pysyy toisen erän loppuun asti.

Kolmannen erän Sport aloittaa vaihtamalla Rasmus Reijolan maaliin.
Tappara voittaa erän aloituksen, saa hyökkäyskuvionsa heti kuntoon ja vain 15 sekuntia ehtii erä vanheta ja tilanne 4-0. Eikä Sportin huolet lopu, sillä Tappara viimeistelee ottelun lukemat 5-0 ylivoimamaalilla kun kellossa 43.33. Tämän jälkeen ottelun intensiteetti laskee ja ottelussa ei maaleja enää nähdä.

Seuraavaksi Sport saa viikon levon, seuraava ottelu on kotona Vaasassa lauantaina 9.12. klo 17.00. Silloin Kannattajien illan ottelussa vieraaksi saapuu JYP.