Sport pääsi juhlimaan maaleja viisi kertaa.
Vasemmalta oikealle Jens Lööke, Axel Holmström, Johan Sundström
Kuva: Outi Järvelä

Sport dominoi lauantai-illassa

Sport ei antanut tänään mitään mahdollisuutta Oktoberfest-ottelussa Pelicansille. Ottelu oli yksiselitteisesti Sportin hallintaa eikä paremmasta joukkueesta ollut hetkeksikään epäselvyyttä.

Ensimmäinen erä oli kaiken kaikkiaan pelillisesti tasaisin kahden joukkueen kesken. Sport pääsee ensin maalintekoon, kun Sportin kokoonpanon nuorin saa ensimmäisen onnistumisensa kaudelle. Teemu Suhonen saa kiekon hyökkäyspään aloituksen jälkeen, syöttää taakse Erik Riskalle jonka vedon Viljami Nieminen ohjaa maaliin. Tuuletus ja hymy ovat asianmukaiset. Pelicans onnistuu tasoittamaan erän lopulla ajassa 18.59 ja erätauolle tasanumeroissa.

Toinen erä on Sportin ylivoimaa, kirjaimellisesti. Pelicans kirjaa erässä 39 rangaistusminuuttia kun Sport 2. Tämä näkyy pelin ilmeessä, kun Sport voittaa laukaukset erässä 25:6, joista kohti maalia 15:1. Sport onnistuu erän aikana kahdesti maalinteossa. Ensin Axel Holmström viimeistelee ylivoimalla Suhosen ja Simon Hjalmarssonin esityön jälkeen ajassa 21.22. Eikä Sportin kolmatta tarvitse kovin pitkään odottaa. Jälleen ylivoima, tällä kertaa maalista vastaa Kalle Miketinac, joka pelataan vapaaksi panottomalla puolella Hjalarssonin ja Miro Nallin ansiosta. Erätauolle 3-1 tilanteessa.

Kolmannen erän alussa Pelicans haki vielä paluuta otteluun, mutta Aatu Aarnio lataa tarkalla vedollaan taululle 4-1 ajassa 43.55. Tästä turkoosipaidat eivät toivu ja Sport pelaa juuri niin kuin haluaa. Kotkapaidat onnistuvat vielä kertaalleen ylivoimalla, kun Holmström maalaa illan toisen osumansa ajassa 49.54. Ottelu päättyy Sportin huikean pelin jälkeen kotivoittoon lukemin 5-1.

Sportin peli on parantunut kauden mittaan ottelusta toiseen ja se tuottaa nyt hyvää tulosta. Seuraavaksi Sport matkaa torstaiksi Jyväskylään. Seuraava kotiottelu pelataan ensi lauantaina 4.11. Halloween-teeman mukaisesti. Tämä on viimeinen ottelu ennen maajoukkuetaukoa.