Sport kaatoi KalPan tänään lukemin 7-2
Kuva: Juha Lahti (Apollo Photo)

Sport kaataa KalPan lukemin 7-2

Sport aloitti ottelun hieman uneliaan oloisena, mutta myös KalPan otteissa näkyi bussimatka eilisen kotiottelun jälkeen. Kotkapaidat saivat kuitenkin moottorinsa paremmin käyntiin ja ottivat ottelun hallinnan hetki hetkeltä paremmin itselleen. Ensimmäisessä erässä kumpikaan joukkue ei yltänyt maalintekoon, mutta toisessa saatiin hanat avattua. Heti ottelun alkuun saatiin onnistuminen ajassa 20:57 kun Sebastian Stålberg onnistuu nopealla vedolla maalaamaan punapaidat 1-0 johtoon. Eikä seuraavaa tarvitse kauan odottaa. Alle kaksi minuuttia edellisestä ja ottelu on 2-0 Aatu Aarnion kudista. KalPa onnistuu kaventamaan ajassa 26:47, mutta Sport ei anna armoa ja Erik Riska laittaa taululle 3-1 ajassa 33:44. Erätauolle lähdetään tilanteessa 4-1 kun Axel Holmström onnistuu vain reilut pari minuuttia Riskan jälkeen.

KalPa tulee kolmanteen erään hakien vielä mahdollisuutta palata otteluun mukaan, mutta Sportilla on tänään kova vire ja jatkaa maalaamista. Ensin erässä onnistuu Carl Mattsson jo ajassa 41:59, ja 6-1 osuma kirjataan kultakypärä Atro Leppäsen nimiin. Sportin viimeisen maaliin iskee ylivoimalla Jens Lööke. KalPa onnistuu vielä kerran viimeisellä minuutilla ja näin lopputulos 7-2 Sportille. Iso tärkeä voitto, eikä vastustajalle paljon mahdollisuuksia annettu. Vaikka tilastojen valossa KalPa onnistui luomaan enemmän vaarallisia paikkoja, oli Miroslav Svoboda Sportin maalilla varmistamassa kotkapaitojen kotivoiton.

Ottelut jatkuvat jo huomenna Tampereella, kun Sport kohtaa Ilveksen sunnuntai-illan ottelussa. Sport pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, jolloin vastaan saapuu Rauman Lukko.