Kalle Miketinac (kesk.)
​​​​​​​Kuva: Outi Järvelä

Sport voittaa perjantai-illan kamppailun 3-1

Kummatkin joukkueet tulevat illan otteluun tiedostaen, että pisteitä tarvitaan. SaiPa noustakseen sarjan viimeiseltä sijalta ja Sport päästäkseen pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.
Vieraat aloittavat ottelun paremmin ja luovat Miroslav Svobodan maalille pari läheltä-piti-paikkaa, mutta onneksi Sport löytää oikean vaihteen ja peli tasaantuu erän puolesta välistä. Maaleja ei avauserässä nähdä ja toiseen erään avauslukemista.

Toinen erä alkaa tasaisissa merkeissä, mutta Sport alkaa dominoimaan kahden ylivoimatilanteen siivittämänä. Vaikkei kaksi minuuttia neljävitosta eikä 1.44 minuuttia kolmevitosta tuota tulosta, ottaa Sport suitset käteen ja hallitsee kenttätapahtumia. Lähellä käydään ottelun avausmaalia, mutta tilanne pysyy erän loppuun asti 0-0.

Kolmannessa erässä alkaa tapahtua. Ottelun avausmaalin taituroi Sportin Axel Holmström ylivoimakuvion päätteeksi. Taululla 1-0 ajassa 42.39, syöttäjinä Jens Lööke ja Simon Hjalmarsson. SaiPa pääsee kuitenkin tasoihin: pelikellossa 47.01 ja tilanne 1-1. Sport pääsee 49.15 pelaamaan neljän minuutin ylivoimaa eikä tulosta tarvitse kauan odottaa. Ylivoima toimii, tällä kertaa maalin iskee Lööke, Teemu Suhosen ja Hjalmarssonin alustustyön päätteeksi. SaiPa ottaa viimeisille minuuteille maalivahdin pois, ja kolmannen Sport-maalin kuittaa tyhjiin Johan Sundström syöttöpisteet menevät Löökelle ja Carl Mattssonille. Aika 59.28.

Sport pelaa seuraavaksi jo huomenna Tampereella, Tapparan vieraana. Ottelu alkaa klo 17.00 ja on katsottavissa suorana MTV:ssä.