Kuva: Outi Järvelä

Tappara vie pisteet mennessään

Sport isännöi sarjakärki Tapparaa perjantai-illan ottelussa 4795 katsojan edessä. Kun katsomossa on väkeä, on myös tunnelma kohdillaan ja tämä ruokkii kotijoukkuetta. Sport lähtikin otteluun pirteästi ja pelasi vahvan avauserän voittaen laukaukset 16-8. Maalit tosin menivät sitten vieraille 0-1. Sport oli yksiselitteisesti parempi erässä, maalit menivät vain väärään osoitteeseen.
Vieraat paransivat otteitaan huomattavasti toiseen erään ja ottelusta tuli paljon tasaisempi. Kun Sport oli parempi avauserässä, oli Tappara hivenen vahvempi toisessa. Maalit taas tällä kertaa keräsi kotijoukkue, Anton Stråkan tasoittaessa lukemat 1-1 erän alussa.
Kolmas erä oli kaiken kaikkiaan jälleen Sportin, varsinkin kun päästiin pelaamaan jopa viidellä kolmea vastaan puolitoista minuuttia. Mutta Tappara piti pintansa ja nuori maalivahti Eetu Randelin venyttäytyi loistotorjuntoihin. Kuten useaan otteeseen todettu… kun ei itse tee, niin… ja niin Tappara teki kaksi maalia, molemmat nopeista vastahyökkäyksistä: 1-3. Sport ottaa Miroslav Svobodan maalilta pois ottelun lopussa ja Atro Leppänen saa kavennettua taululle 2-3, mutta aika loppuu ja lisämaaleja ei enää nähdä.