MEDIAKORTTI | AREENAN LED-PINNATVaasan Sähkö Areenan MEDIA-alustojen TEKNISET tiedot


Mediakuutio

Keskipalstan näkyvyys:

Näkyvyys sopimuksen mukaan.

Kuva- tai videomateriaali koossa 1920*1080 px. RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4.

Kulmabanneri:

Näkyvyys ottelun aikana, ottelukuvan vieressä.

Kuva- tai videomateriaali 108*364 px, RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4. Videoformaateissa ei soiteta ääntä ja pituuden tulee olla tasan 8 sekuntia.

Alaraitabanneri (alias donitsi):

Näkyvyys ottelun aikana, ottelukuvan alla.

Kuva- tai videomateriaali 756*70 px, RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4. Videoformaateissa ei soiteta ääntä ja pituuden tulee olla tasan 8 sekuntia.


Kaukalon pitkän sivun LED (4 kpl.)

Neljän ledin näkyvyys:

Näkyvyys sopimuksen mukaan.

Kuva- tai videomateriaali lähetettävä 1600*80 px. RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4. Videoformaateissa ei soiteta ääntä ja pituuden tulee olla tasan 8 sekuntia.


Kaukalon seisomakatsomon pääty LED (1 kpl.)

Päätyledin näkyvyys:

Näkyvyys sopimuksen mukaan.

Kuva- tai videomateriaali lähetettävä 2352*168 px. RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4.Videoformaateissa ei soiteta ääntä ja pituuden tulee olla tasan 8 sekuntia.


Kaukalon TV puolen kulma LED (1 kpl.)

Neljän ledin näkyvyys:

Näkyvyys sopimuksen mukaan.

Kuva- tai videomateriaali lähetettävä 640*80 px. RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4. Videoformaateissa ei soiteta ääntä ja pituuden tulee olla tasan 8 sekuntia.


Kaukalon sisääntulo päädyn LED (2 kpl.)

Päätyledin näkyvyys:

Näkyvyys sopimuksen mukaan.

Kuva- tai videomateriaali lähetettävä 1280*80 px. RGB väriasetuksilla, vähintään 72 dpi. Tiedostomuodoksi käy JPG, PNG tai MP4. Videoformaateissa ei soiteta ääntä ja pituuden tulee olla tasan 8 sekuntia.


Erikoistoiveet

Meillä on myös mahdollisuus yllä mainituista poikkeaviin ratkaisuihin. Näistä mahdollisuuksista olethan yhteydessä suoraan myyntihenkilökuntaan.

---------------------

Viimeinen toimitusaika materiaaleille on kaksi arkipäivää ennen ottelupäivää johon materiaali on tarkoitettu.

Kaikki mainosmateriaali tulee toimittaa valmiina, yllä mainituissa muodoissa. Tarvittaessa voimme myös valmistaa mainosmateriaalin tapauskohtaisesti sovittuun lisähintaan.


Varaa näkyvyytesi: