Uusi 3. paita kaudelle 2023-2024

Vaasan Sport tuo täksi kaudeksi perinteisten punaisten ja valkoisten pelipaitojen rinnalle mustan kolmospaidan. Ensimmäisen kerran uusi peliasu on käytössä jo huomenna keskiviikkona 25.10. Lukkoa vastaan pelattavassa kotiottelussa.

Kolmospaita on kotiotteluihin suunniteltu erikoispaita, joilla tullaan pelaamaan yksi ottelu kuukaudessa. Sportin ensisijainen pääväri, punainen, näkyy niin paidan logossa kuin numeroissa. Muuten paita on pääväriltään musta ja sillä pelattaessa myös housut sekä sukat ovat mustia.

- Musta väri on aina ollut osana Sport brändiä. Uudessa kolmospaidassa haluamme tuoda kyseisen värin vahvemmin esille. Paita on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman yksinkertaiseksi ja tyylikkääksi. Arvostamme seuran perinteitä, mutta haluamme olla myös rohkeita ja tuoda Sportin brändiin uusia piirteitä. Punainen ja valkoinen säilyvät seuran pääväreinä tulevaisuudessakin, sanoo Vaasan Sportin markkinointijohtaja Jonne Kemppainen.


Lokakuun erikoispaitaottelu on huomenna (25.10.2023) Vaasan Sähkö Areenalla kello 18.30 pelattava Lukko -kohtaaminen. Samalla SportShopissa on myynnissä uudet kolmospaitaa kunnioittavat fanituotteet.

- Olemme tuoneet fanituotevalikoimaamme kolmospaidan teemaan sopivat mustapunaiset hupparit ja kaulahuivit. Ne ovat ostettavissa verkkokaupasta tai jäähallin SportShopista. Myös pelipaita on mahdollista hankkia verkkokaupan kautta joko aitoina GameWorn versiona tai virallisena pelipaitana. Uutuustuotteet ovat hyvä lahjavinkki vaikkapa pukinkonttiin, toteaa Kemppainen.