MATCHVECKA: Sarjataulukon kolmannelta sijalta uuteen viikkoon


Tälle viikolle kotipelejä osuu vain kerran, mutta luvassa ei ole aivan mikä tahansa ottelu vaan kauden ensimmäinen Kasitien derby, johon vieraaksi saapuu bussilastillinen patapaitoja!

Kotiotteluita ennen Olvi-pubissa on tarjolla tänäkin vuonna super suosittu Matsibuffa! Buffa kannattaa ostaa ennakkoon Sportin verkkokaupasta, sillä paikkoja on rajattu määrä.

Viikon ottelut

Ke Lukko-Sport klo 18.30, Kivikylän Areena
La Sport-Ässät klo 17.00, Vaasan Sähkö Areena

Kaikki Liiga-ottelut näät tilaamalla MTV Katsomo+ Urheilun tästä!


Lauantain kotimatsissa vietetään Sport Cornerin avajaiset!

Vaasan Sähkö Areenalla on auennut uusi kaikille avoin ravintola Sport Corner! Corner sijaitsee B5- ja B1-katsomoiden yläpuolella kulmassa, ja se on avoinna kaikille koko ottelun ajan! Alle 18-vuotiaat voivat vierailla Cornerissa vanhempien seurassa. Sport Cornerissa seuraat peliä hallin parhailta paikoilta ja kuulet pelin jälkeen heti tuoreeltaan pelaajahaastattelun.

Lauantain kotimatsissa Cornerissa vietetään avajaisia ja esiintymässä pelin jälkeen on paikallisten suosikki The Paarma Boyz! Corneri pitää ovensa auki ottelun jälkeen klo 22.00 asti!


Lounas ja Sport shop palvelevat arkena Sähkö Areenan 3.kerroksessa

Sport Shop palvelee arkisin minipisteellä lounaan yhteydessä Vaasan Sähkö Areenan 3.krs ma-pe klo 10.30-13.30. Pisteeltä noudat kätevästi liput, kausikortit sekä Sportin fanituotteet. Ja kun hallille on tultu, ei kannata jättää nauttimatta maukasta Sportin lounasta! Hinta 12,90€. (Vaasan Sportin kausikorttilaiset, eläkeläiset ja opiskelijat 11,90€). Voit hakea lounaan myös mukaan.

Keskiviikko 18.9.

Kaurapaneroitu puna-ahvenfilee, tilliperunaa, kermaviilikastike ja punajuuri-sipulipaistos LG*

Torstai 19.9.

Härkäpataa ja perunamuusia LG

Perjantai 20.9.

BBQ ribbsit, kermaperunaa, barbeque-hunajakastike, oluessa haudutettuja juureksia

*kysy gluteenitonta kassalta.


Mehiläisen terveysraportti

Andersson - day to day
Piipponen - noin viikko

Loukkaantumisen sattuessa Mehiläinen tarjoaa laadukkaat lääkäri- ja terveyspalvelut ympäri Suomen.