Yhteistyökumppaneiden SportScramble -golfturnaus pelattiin 29.5

Vaasan Sportin yhteistyökumppaneiden golfturnaus, SportScramble, pelattiin perjantaina 29. toukokuuta Vaasa Golfissa. Mukana turnauksessa oli yhteensä kymmenen yhteistyökumppaneiden muodostamaa joukkuetta, joista jokaisessa joukkueessa mukana oli joko pelaaja tai toimiston työntekijä. Sateisesta säästä huolimatta tapahtuma oli onnistunut ja kevään ensipuraisu golfiin mieluisa.


Osa pelaajista pääsi tutustumaan lajiin Golf Pro Sauli Mäkiluoman opastuksella. Oskari Manninen ja Tomi Körkkö rangella kokeilemassa taitojaan.

- Hauskaa oli lätkiä palloa poikien kanssa ja greencardin hankkiminenkin on harkinnassa. Kivaa kun on välillä muutakin äijien kanssa kuin treenaamista veren maku suussa, kuvailee Manninen päivää.

 

Tyylinäytteitä antoivat myös Aleksi Rekonen ja Niko Peltola. Rekosen ja Jesse Väkelän johdatuksella joukkueet kisasivat yksilölajeissa, lähimmäs lippua päässyt ja pisimmälle lyönyt pelaaja palkittiin. Erikoisuutena yksilölajeissa oli peliväline, jonka virkaa toimitti jääkiekkomaila. 

- Tarkkuuspisteellä oli innokkuuta kokeilla hieman erilaista lähestymislyöntiä. Tehtävä oli vähän turhan haastava ja siitä varmaan kertoo myös se, että kukaan pelaajistakaan ei onnistunut pääsemään 30 metriä lähemmäs lippua. Oma päivä meni mukavasti vaikka kokemusta golfista ei hirveästi ole, kertoo Rekonen.

 

Yksilölajit osoittautuivat yllättävät vaikeiksi, vaikka kilpailemassa oli myös entisiä jääkiekkoilijoita. Kuvassa Jonas Hemming näyttää esimerkkiä pituuslyönnille.

 

Myös A-nuorten päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma osallistui turnaukseen. 

 

Sportin kokki Ramses Jakobsson piti grillin kuumana läpi turnauksen. Nälkäisimmille ruokaa vietiin myös golfautolla pelikentille.

 

SportScramblen voittajaksi suoritui Vacon1, joka palkittiin Kristallikuvion lahjoittamalla kiertopalkinnolla. Pelaajavahvistuksena Vaconin joukkueessa oli Henrik Koivisto.

 

Toiseksi sijoittui Kiinteistömeklarit, joiden joukkuetta vahvisti Lassi Kokkala.

 

Kolmannelle sijalle ylsi Sokos Hotel Royal Vaasan joukkue, jossa vaikuttamassa oli pelaajien puolesta Tuomas Vänttinen. Joukkue palkittiin myös turnauksen parhaista asuista.

 

Yksilökilpailuissa voittajiksi selviytyivät Aktian joukkueen Veli-Heikki Harjula, joka löi jääkiekkomailalla pallon lähimmäs lippua, sekä Tiikon joukkueen Juha Korvola pisimmällä draivilla. 

 

Sport kiittää kaikkia turnaukseen osallistuneita yhteistyökumppaneita ja Vaasa Golfia hienosta turnauksesta!

(KUVAT: JENNI ALANEN / VAO)