Xbox One –rekka Kuparisaaressa 21.10 Sport-Tappara –ottelussa

Tiistaina 21.10 Kuparisaaressa päästään nauttimaan lätkästä sekä katsojan että pelaajan roolissa kun hallin pihaan parkkeeraa Xbox One -rekka ja NHL 15 pyöräytetään Xboxilla käyntiin. Rekka avaa ovensa kaksi tuntia ennen ottelua, joten ehdit kokeilla siipiäsi jääkiekkoilijana ennen kuin illan ottelukiekko tippuu jäähän kello 18.30. 

Xbox One –rekassa pääset pelaamaan uuden sukupolven ensimmäistä lätkäpeliä NHL 15 joten kannattaa tulla hyvissä ajoin hallille! Rekka on auki vielä tunnin ottelun jälkeen. Jos huvin vuoksi pelailu ei riitä, voit osallistua rekassa järjestettäviin virtuaalilätkän SM-kisoihin ottelun yhteydessä. Osallistuminen on maksutonta. Xbox, EA SPORTS ja Liiga yhdessä järjestävät virtuaalilätkän SM-kisojen karsinnat Liigapaikkakunnilla, joista 64 parasta pelaajaa selvityy Digiexpossa lauantaina 1. marraskuuta järjestettävään finaaliturnaukseen jossa ratkaistaan NHL 15 Suomen mestaruus. 

Sport-Tappara -otteluun pääsee lisäksi opiskelijahaalareilla vitosella matsiin! 250 ensimmäiselle lipun mukana Sport-haalarimerkki. Ei muuta kuin haalarit jalkaan, Xbox-peukut vetreiksi ja Kuparisaareen kannustamaan Sport voittoon!