Ville Saukko palaa kasvattajaseuraansa

Vaasan Sport ja puolustaja Ville Saukko, 22, ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2017-18. Saukko palaa kotikaupunkiinsa kahden Kajaanin Hokissa vietetyn vuoden jälkeen.

Oikealta laukova Saukko on Sportin oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä kotkapaidassa kaudella 2012-13 pelaten yhden Mestis-ottelun. Kaksi edellistä kautta puolustaja on pelannut isossa roolissa Kajaanin Hokin pronssi- ja hopeajoukkueissa. Päättyneellä kaudella Saukko toimi lisäksi Hokin varakapteenina.

- Hienoa saada oma kasvatti takaisin. Saukko on jämäkkä peruspakki, joka pelasi huippukauden Mestiksessä, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kuvailee.

- Tosi hyvillä fiiliksillä palaan takaisin kasvattajaseuraani. Sain Kajaanissa paljon vastuuta ja se oli hyvä paikka nuorelle pelaajalle kehittyä, Saukko kommentoi.

- Ensi kaudelta odotan kovia liigapelejä ja että saisin vietyä itseäni taas eteenpäin pelaajana. Omia vahvuuksiani ovat puolustus- ja kamppailupelaaminen, sekä avaussyötön antaminen, puolustaja kertoo.