Viasat tukee Vaasan Sportia matkalla SM-liigaan

Viasat tukee Vaasan Sportia matkalla SM-liigaan ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden katsoa kaikki ensimmäisen liigakauden matsit televisiostasi!

Vaasan Sportin ja Viasat Finlandin yhteistyökampanjan tavoitteena on tukea Vaasan Sportin taivalta liigakaukaloihin ja tuoda kaikki Sportin ensimmäisen kauden liigaottelut Vaasan seudun lätkäkoteihin mahdollisimman helposti.  Jokaisesta kampanjan kautta tulleesta tilauksesta Viasat tukee Sportia suoraan 20 euron suuruisella summalla.

Kampanjapaketti on vastaus kaikkien lätkäfanien unelmiin ja monipuolinen jääkiekkokattaus kattaa SM-liigapelien lisäksi kaikki NHL:n, KHL:n ja SHL:n pudotuspelit. Kampanjapakettiin kuuluvat Viasatin urheilukanavat ja Nelonen Paketin Liigapelit on saatavilla Viasatin oman jakelun sekä Anvian kaapelijakelun kautta. Anvian kaapelipaketeissa on tällä hetkellä näkyvissä 4 Liigaottelua viikossa, mutta Viasatin asiantuntijoiden avulla vaasalaiset voivat käydä läpi eri vaihtoehdot kaikkien otteluiden toimittamiseksi myös kaapelikotiin.

Käynnistyneen kampanjan aikana asiakkaan ei tarvitse muuta kuin lähettää tekstiviesti, jonka jälkeen Viasatin asiantuntija ottaa yhteyttä asiakkaaseen, huolehtii teknisistä asioista ja kanavien tilauspalvelusta.

“Tiedämme millainen lätkähuuma Vaasassa vallitsee ja haluamme olla mukana heittämässä lisää vettä kiukaalle. Viasat Hockey Finland –kanavamme kautta vaasalaiskodit näkevät muun muassa Selänteen uran viimeiset ottelut ja Oskar Osalan taistelun KHL-mestaruudesta. Kampanjapaketteihin kuuluvilla Nelosen kanavilla odottaa sitten Sportin liigapelit ensi kaudella”, hehkuttaa Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Näin tilaat kanavat Viasat tukee Vaasan Sportia  –kampanjassa:

Voit tilata kanavapaketin kotiisi helposti tekstiviestillä ja Viasatin asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä.

Alla ohjeet kuinka paketin tilaaminen käy käden käänteessä:

1.     Lähetä tekstiviesti VIASAT VSPORT OMANIMI, numeroon 18252.

2.     Viasatin asiantuntija soittaa sinulle ensi viikolla ja käy kanssasi läpi eri vaihtoehdot.

 

Tekstiviesti ei ole sitova tilaus vaan yhteydenottopyyntö, jotta mahdollisuudet kaikkien Sportin ensimmäisen liigakauden otteluiden toimittamiseksi myös kaapeliverkon kotitalouksiin voidaan käydä läpi kiinnostuneiden lätkäfanien kanssa.

3.     Tutustu tästä jo valmiiksi tarjontaan:

http://bit.ly/ViasatjaSport

Huolehdimme, että saat kanavat näkymiin ja pääset nauttimaan huikeasta lätkäkattauksesta. Kampanja on voimassa toukokuun loppuun saakka.

#ValitseViasat!