Varmista paikkasi Kuparisaaressa myös ensi kaudella - Kausikortit myynnissä nyt!


Vaasan Sportin tulokaskausi Liigassa oli kaiken puolin onnistunut. Alkuvaikeuksien jälkeen Sport on taistellut voitosta jokaisessa ottelussa – ja mikä tärkeämpää, jättänyt aina kaikkensa kentälle. Kauden aikana joukkueesta on noussut esiin uusia avainpelaajia ja ratkaisijoita, jotka jatkavat kotkanutussa myös kaudella 2015 - 16.

Tulevaisuudessa panokset nousevat ja tavoitteet ovat korkealla. Sport tulee ensi kaudellakin pelaamaan taistelevaa ja värikästä jääkiekkoa, jonka uskomme purevan myös sinuun.  


”Meillä on mielestäni Suomen äänekkäin kotiyleisö. Jokainen jätkä on innoissaan päästessään pelaamaan kotona, ja se tuo lisää motivaatiota, kun kannattajat ovat tukenamme.”
– Charles Bertrand.


Ole sinäkin osana Liigan parasta kulttuuria. Kauden 2015 - 2016 kausikortit ovat nyt myynnissä!

 

VAIVATTOMAMPI TAPA KOKEA HUIPPUVIIHDETTÄ

Kausikortin ostaessasi varmistat paikkasi jokaiseen kotipeliin. Älä siis murehdi loppuunmyydyistä otteluista: kausikortin omistajana sinulla on aina paikka pyhimmässä - Kuparisaaressa.


VÄLTÄ TURHAT JONOT

Tulevalla Liiga-kaudella tulee Sportin peleissä varmasti olemaan pitkiäkin jonoja - vältä siis lippuluukut ostamalla kausikortti tulevalle kaudelle. 


OMISTA PALA KATSOMOA

Istumapaikan kausikortin omistajana sinun ei tarvitse huolehtia huonosta näkyvyydestä. Kausikortin ostajana voitkin seurata jokaisen pelin omalta ja tutulta paikaltasi!

 

Kausikortin voi hankkia Tästä tai suoraan SportShopista (Hovioikeudenpuistikko 21).

Lisätiedot ja kyselyt: 020 1555603 / leena.vihanto@vaasansport.fi


KAUSIKORTTIEN HINNAT KAUDELLA 2015 - 2016

Seisomapaikka 375€
Seisomapaikka opiskelija/lapsi (Opiskelijakortti esitettävä) 199€
Seisomapaikka eläkeläinen (Eläkeläiskortti esitettävä) 325€

Istumapaikka Bronze (A1, A9, C1) 540€
Istumapaikka Silver (A2, A3, A7, A8, C2, C3, C7, C8) 675€
Istumapaikka Gold (A6, C6, C5, C6) 840€

 
OLETKO KAUDEN 2014 - 2015 KAUSIKORTTIOMISTAJA?

Varaa oma paikkasi myös kauden 2015 - 2016 runkosarjan kotiotteluihin! Lunastamattomat kausikortit menevät yleiseen myyntiin 4.5, joten toimi nopeasti!