Vahvistusta puolustukseen - Mikko Pukka Sportin paitaan!

 

Vaasan Sport hankki Liigakauden kynnyksellä kokemusta puolustukseen tekemällä
sopimuksen viime kausina SaiPaa edustaneen Mikko Pukan kanssa. Pukan sopimus on 
yksivuotinen sisältäen kahden kuukauden tryout –jakson.

Vaasan Sport hankki Liigakauden kynnyksellä kokemusta puolustukseen tekemällä sopimuksen viime kausina SaiPaa edustaneen Mikko Pukan kanssa. Pukan sopimus on yksivuotinen sisältäen kahden kuukauden tryout –jakson.

Tappara –kasvatti Pukka on syntynyt vuonna 1982 ja hän omaa vahvan kokemuksen kotimaisesta Liigasta: miehellä on vyöllään 445 runkosarjan ottelua ja kolmisenkymmentä playoff –peliä. Hän on edustanut urallaan Tapparaa, TPS:aa sekä viimeisen kuuden kauden aikana Lappeenrannan SaiPaa. Liigan lisäksi Pukalle ovat tuttuja niin Ruotsin SHL, Mestis, Kazakstanin kuin Venäjänkin eri sarjat.

185 senttinen ja 94 kiloinen Pukka tuo puolustukseen lisää kokoa ja roimasti kokemusta. Leftin puolelta pelaava mies on pelityyliltään perusvarma puolustaja, joka siivoaan vahvasti oman maalin edustaa. Kaiken kaikkiaan todellinen joukkuepelaaja. Pukan sopimus on yksivuotinen, mutta sisältää kahden ensimmäisen kuukauden tryout –jakson.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä toivottaa mielellään Pukan tervetulleeksi Vaasaan.

- Olen erittäin tyytyväinen pelaajaan, jonka saimme. Mikko tuo aimo annoksen kokemusta nuoreen joukkueeseemme. Hänen erikoisalaansa on puolustuspelaaminen, alivoima sekä pelitilannekovuus. Ne ovat elementtejä, joita häneltä odotamme. Pukka on myös joukkuepelaaja ja uskon hänen sopivan hyvin joukkueeseemme.