Vaasan Sportin ja Damien Fleuryn tiet eroavat

Vaasan Sportin ja Damien Fleuryn välinen pelaajasopimus on purettu. Kuluneella kaudella tehot 15+11 kerännyt hyökkääjä ilmoitti itse halukkuudestaan siirtoon.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo Sportin aloittaneen jatkosopimusneuvottelut ensi kaudesta jo joulukuussa Fleuryn kanssa, ne eivät kuitenkaan johtaneet toivotunlaiseen lopputulokseen. Pelaaja ei ollut halukas jatkoneuvotteluihin, ja hänen päämääränsä oli päästä pelaamaan Suomen ulkopuolelle.

Päätös oli seuralle vaikea ja sitä pohdittiin monelta kantilta. Valmennuksen tahtotila oli säilyttää joukkueen keskuudessa vallitseva hyvä yhteishenki ja työmoraali. Mistään tyhjennysmyynnistä ei ollut kyse, vaan tämän kauden mahdollisimman hyvän lopputuloksen varmistamisesta. Seura ja valmennus haluaa ja vaatii jokaiselta pelaajalta 100% sitoutumista joukkueen ja seuran eteen. Toki seuralla on fokus jo ensikauteenkin, mutta nyt halutaan keskittyä sataprosenttisesti tämän kauden sarjasijoituksen parantamiseen.

”Haemme edelleen uusia pelaajia sillä ajatuksella, että vahvistamme tämän kauden joukkuetta ja niissä täytyy olla jatkumoa myös ensi kauteen. Joko suoran sopimuksen tai optiosopimuksen kautta. Aikaa hankintojen tekemiseen on helmikuun puoliväliin saakka, kertoo Jämsä Sportin tämänhetkistä tilannetta pelaajahankintojen osalta.”

”Viimeaikaiset peliesitykset eivät ole olleet mitä odotimme”, kertoo Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen. ”Haluamme joukkueeseemme sitoutuneita, Sportin näköisiä joukkuepelaajia. Väkisin ei ketään joukkueessa pidetä. Damien auttoi meitä paljon, ja myös me autoimme häntä. Toivotamme hänelle onnea tulevaan”, päättää Valtonen.

Lisätiedot: Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä, +358 50 565 9915.