Vaasan Sportin Alumni

Morjesta ex-Sporttilainen,

Suomessa on toiminut entisten SM-sarja ja SM-liigapelaajien perustama SM-Liiga Alumni Ry vuodesta 2007. Sillä on paikallisalumnit perustettuna jo 11 liigaseuran osalta ja nyt on tullut aika perustaa Vaasaan Vaasan Sportin Alumni.

Alumni on käsitteenä meille monelle aika vieras, mutta lainaus Alumnin verkkosivuilta avaa hiukan asiaa:

”Tavoitteemme on koota yhteen kaikki entiset ylemmän sarjatason kiekkoilijat ja ylläpitää kiekkouran aikana solmittuja ystävyyssuhteita. Järjestäytymällä parannamme entisten pelaajien mahdollisuuksia työllistyä, kouluttautua ja saada muita kiinnostavia oven avauksia keskeisten, jääkiekon parissa toimivien tahojen kautta.”

Lisää tietoa Alumnin tarkoituksesta ja toiminnasta kannattaa hakea järjestön sivuilta www.smliiga-alumni.fi

 Vaikka edellä puhutaan ylemmästä sarjatasosta, niin paikallisalumneihin otetaan mukaan myös divarissa/ Mestiksessä pelanneita ja toimineita (valmentajat, huoltajat tms.) kavereita. Tämä on loogista koska esim. Kuopiossa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Vaasassa  on vahva tausta myös alemmalta tasolta.

Perustava kokous pidetään to 28.8. Sport-HIFK ottelun edellä alkaen klo 17.15 Vaasan Jäähallissa, kokoontuminen klo 17.00   sisäänkäynnin edessä, josta Jonas Hemming ottaa meidät vastaan.  Kokouksen jälkeen uusilla alumnilaisilla on mahdollisuus jäädä seuraamaan Sport-HIFK ottelua.

Kaikki Sportin Liiga- ja Divari/ Mestis pelaajat ovat tervetulleita tähän perustamiskokoukseen ja toivoisimme ilmoittautumisia osoitteeseen alumni@vaasansport.fi viimeistään maanantaina 25.8.2014 mennessä, jotta Sport pystyy varautumaan järjestelyihin. 

 

PS: Koska meillä ei ole mahdollisuutta tavoittaa läheskään kaikkia kavereita, jotka tähän joukkoon kuuluvat, on varmasti joitakin kavereita, joihin juuri Sinä pidät yhteyttä; välitä siis tätä kutsua vapaasti eteenpäin! Kutsua kannattaa jakaa myös sellaisille entisille Sportin-pelaajille jotka tällä hetkellä asuvat jossain muualla kuin Vaasan seudulla.

Jos joku Sportissa pelannut on ennestään jonkun toisen paikallisalumnin jäsen, se ei estä häntä kuulumasta myös Sportin Alumniin

(Kotisivulla Alumnin tarkoitus/Hallinto on Matti Porvarin yhteystiedot, jos sinulle tulee ennen kokousta kysyttävää Alumnin toiminnasta, tai et pääse kokoukseen)

 

 Ystävällisin terveisin, 

SM-Liiga Alumni Ry:n ja Vaasan Sportin Alumnin puolesta:

Jonas Hemming, Markus Jämsä ja Anssi Nikko