Vaasan Sport mukana Movemberissa


Perjantaina  31.10 Sport-TPS –ottelussa potkaistaan käyntiin vuoden 2014 Movember!

Vaasan Sport, M room ja Vasabladet lähtevät yhdessä haastamaan ihmisiä kasvattamaan viiksiä marraskuun ajaksi. Hyväntekeväisyyskampanjan tarkoituksena on kerätä varoja miesten terveyden edistämiseksi ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten eturauhassyövästä. Movemberin pääyhteistyökumppani Suomessa on Syöpäsäätiö. Movemberin tuotot ohjataan Syöpäsäätiölle eturauhassyöpätutkimukseen. Kasvattamalla viikset osoitat tukesi!

Movemberia vietetään läpi koko marraskuun

31.10 Sport-TPS –ottelussa M room on lupautunut auttamaan miehiä valmistautumaan Movemberiin, ottelun ajaksi pystytetään M roomin ständi, jossa voit käydä siistimässä viiksesi kasvatuskuntoon. Instagramissa käydään koko marraskuun ajan kilpailua viikon Movemberista, paras kuva palkitaan joka viikko M roomin tarjoamalla palkinnolla.  Marraskuun lähestyessä loppua laitetaan Movember pakettiin, palkitaan näyttävimmät viikset ja paljastetaan kerätyn lahjoituksen loppusumma. Kaikki tämä tapahtuu lauantaina 29.11 Sport-HPK –ottelussa. Otteluiden väliin mahtuu vielä vaikka mitä, pysy kuulossa Sportin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

 

Vaasan Sportin MoSpacen löytää osoitteesta http://fi.movember.com/mospace/. Liity joukkueeseemme vaivattomasti rekisteröitymällä, siihen ei tarvita muuta kuin sähköpostiosoite. Vaasan Sportin MoSpacen kautta  annat kasvosi hyväntekeväisyydelle ja voit lahjoittaa rahaa suoraan Movemberille.

Muistattehan, että Movember ei ole vain miesten juttu! Myös naiset voivat osallistua kampanjaan, vaikka viikset eivät kasvaisikaan.  Tehdään yhdessä hyvää!