Vaasan Sport ja miesten parturiliike M Room yhteistyöhön

Kaikki lähti Soulista 1998, kun M Roomin perustajat Petri Sipiläinen ja Toni Kylätasku halusivat miehille paremmat oltavat hiusalalla. Alalla, jossa liikkeet ja toimintatavat rakennettiin naisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Nyt 16 vuotta myöhemmin miehiä hemmotellaan M Roomissa, Euroopan suurimmassa miehiä palvelevassa parturiketjussa. 

M Room on toiminut alalla jo kuusi vuotta ja liikkeitä Suomesta löytyy noin 40. Vaasalaisten kaksilahkeisten elämä helpottui helmikuussa, kun M Room avasi ovensa Vaasanpuistikko kuudessa. Sportin liigapelaajien elämä helpottui tänään, kun M Room ja Vaasan Sport solmivat yhteistyösopimuksen ja pojat saivat haltuunsa kultakortin M roomiin. Kultakortin avulla pojat pääsevät helposti ja vaivattomasti tukanleikkuuseen, sillä M Roomissa nokkimisjärjestys määräytyy korttien mukaan. Silver-kortilla pääsee normaalin jonon ohi, gold-kortilla pääsee silver-korttien edelle ja platinum-kortilla pääsee suoraan parturinpenkkiin, ja kortin omistajat voivat käydä parturissa niin usein kuin haluavat. 

 

Yhteistyö tuo mukanaan sporttilaisille hiustenhoitotuotteet niin hallille kuin vieraspelireissuillekin, joten tukka pysyy kondiksessa aina kun kypärä ei ole päässä. Lisäksi M Room järjestää kisastudioita, joissa pääset näkemään Sportin vieraspelejä vaikka parturin yhteydessä, tai jälkeen. Kisastudioista tiedotetaan etukäteen sekä Sportin että M Roomin Facebook-sivuilla., joten pysy kuulolla. Pääset nauttimaan laadukkaista parturipalveluista ja maskuliinisesta tunnelmasta arkisin 9-18 ja lauantaisin 9-15. Samalla voit ihastella Sportin nimmareilla varustettua retropaitaa ja Uiton viime kauden mailaa liikkeen seinällä.

Tukka kuntoon ja liiga-Sporttia kannustamaan!

 

 

 

Sportin pelaajista Tomi Körkkö, Antti Kangasniemi ja M roomista Joni Salomaa ja markkinointipäällikkö Seppo Petrov

 

 

 

 

 

Teksti: Nea Martemaa

Kuva: Harri Bragge