Tomas Kurténista Hockey Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtaja ja Jyrki Niemestä Sportin tapahtuma- ja ravintolayhtiön toimitusjohtaja

Tomas Kurtén on nimitetty torstaina 7.1.2016 Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n toimitusjohtajaksi. Samalla päivämärällä toiminnanjohtaja Jyrki Niemi on nimitetty yhtiön varatoimitusjohtajaksi ja yhtiön omistaman tytäryhtiön Jäähallin Ravintolat Oy:n toimitusjohtajaksi.

Tomas Kurténilla on pitkä kokemus kansainväliseltä matkailualalta ja hän on toiminut kyseisellä alalla erilaisissa johtotehtävissä. Viimeisten vuosien aikana hän on toiminut muun muassa kiinteistönvälitysalalla ja ollut aktiivisesti mukana kehittämässä Sportin junioritoimintaa, toimien Vaasan Sportin Juniorit ry:n puheenjohtajana.

- On hienoa olla mukana kehittämässä lajia ja Liiga-seuraa tulevien kausien aikana. Liiganousun myötä jääkiekossa on hyvä ja positiivinen vire koko alueella. Liiga-joukkue on tarjonnut hyvää kiekkoviihdettä syyskauden aikana ja on tällä hetkellä kiinni playoff paikassa, toivon että koko seutu on mukana tukemassa joukkueen taistelua historian ensimmäisestä Liigan play-offs paikasta kevätkauden aikana, kommentoi Kurtén.

Tapahtuma- ja ravintolatoiminta on Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n strateginen tukipilari ja Jyrki Niemi on johtanut toiminnan kehittämistä viimeisten vuosien aikana. Edessä oleva kilpahallin modernisointi ja liikevaihdon voimakas kasvattaminen tulevaisuudessa vaativat lisää aikaa ja keskittymistä ravintolayhtiön tominnan kehittämiseen.

- Näen paljon mahdollisuuksia ravintola- ja tapahtumatoimen kehittämisessä ja jo nyt tehdyillä muutoksilla pystymme edelleen kehittämään liiketoimintaamme tälläkin osa-alueella, kuvailee Niemi.

- Vaasasta on tullut Liiga-kaupunki ja askel kerrallaan toteutamme strategiaamme tulla kestomenestyjäksi Liigassa niin taloudellisesti kuin urheilullisestikin, Niemi jatkaa.

- Niemi on tehnyt erittäin ansiokasta työtä viimeiset kuusi vuotta Sportin toiminnan johtamisessa Mestiksestä Liigaan ja nyt tehdyillä muutoksilla saamme lisää leveyttä yhtiön johtoon. Olen varma, että vahvistettu organisaatio pystyy edelleen kehittämään seuran toimintaa kokonaisvaltaisesti ja luomaan siten vahvan perustan seudun jääkiekon menestykselle, toteaa seuran puheenjohtaja Heikki Hiltunen.