Toiminnanjohtaja Jyrki Niemi: Mediamylläkkää

 

Sport on kiekkokansan sekä median valokeilassa jatkuvasti.

Jälleen kerran Sportin mahdollisuuksia Liiganousuun yritetään kampittaa median toimesta.

Liikkeelle on laitettu huhumylläkkä Jokerit -yhteistyöstä ja Korea -kytkennät Kiekko Vantaan kanssa tehdyistä farmisopimuksista. Jopa itse Hjallis Harkimokin oli joku samaisten huhujen alullepanija nähnyt viime pelissä Kuparisaaressa Sportin osakkeenomistajana. Huhun liikkeelle laittajat laskee, että Liigapomot ei ihastu sen enempää Korea- kuin Hjalliskytkennöistä. Parisen viikkoa sitten Sportin nimi liitettiin jo taluosrikollistenkin joukkoon, toki silloinkin aiheettomasti ja tietoja vääristellen. Samoilla vääristelyillä kaivettiin meidän taloudenpidosta madonluvut lehtien lööppeihin. Jopa Sportin lääkärinkin ammattitaitoa ja etiikkaa kyseenalaistettiin kilpailevan auditoitavan seuran taholta Jääkiekkoliitolle tehdyssä kirjelmässä. Yhtä kaikki. Liiga-auditointiryhmä on tekemässä päätöksiä mahdollisesta nousijasta lähipäivinä ja odotettavissa on kiihtyvää huhumyllyä.

 

Tosiasiat puhuvat Sportin puolesta auditoinnissa.

UTJ:mme sanoja lainatakseni, nukkukaa yönne rauhassa. Näitä iskuja tulee. Sanonta ”Sodassa kaikki on sallittua” saa tässä kamppailussa mahdollisesta Liigapaikasta kysymyksiä herättävän toimintatavan. Sportti on kuitenkin valinnut toisen tien. Itse auditointiin teimme huolellisesti kattavan ja ennen kaikkea rehellisen aineiston, minkä pohjalta päättävä elin voi tehdä päätöksensä. Jos annetut tosiasiat riittää ja paikka Liigassa aukeaa, voimme nukkua yömme rauhassa. Auditoinnissa on nimenomaan tarkoitus selvittää mahdollisen nousijan kyvyistä pelata Liigaa. Tosiseikkoihin tukeutuen.

 

Sportin fanikulttuuri on ollut jo useita vuosia liigatasoa.

Kukaan ei voi Sportilta viedä pois vuosia tehtyä työtä. Fanikulttuuri, seurauskollisuus ja jääkiekon kiinnostavuus alueella on vahvuuksiamme, joita vuodessa eikä kahdessa saada rakennettua. Sportin asema ja kiinnostavuus on jo lähes Liigatasoa. Kukaan ei myöskään voi viedä meiltä lähivuosien menestystä pois: kolme lähes peräjälkeen voitettua mestaruutta.  Kolmen viimeisen tilikauden taloudellinen tulos, mitä auditointiryhmä peräänkuulutti, satojatuhansia plussalla. Juniorityö kovassa nousussa, tukien A-junioreidemme pelaamista Liigassa. Ja pisteenä vielä halliolosuhteet, jotka lähes poikkeukselliset Suomessa: neljä kaukaloa yhden katon alla. Kilpahallin täysremonttikin jo päätettynä ja laajennusosa suunnitelmineen sekä rahoituksineen syksyä varten valmiina.

 

Kuparisaari saa riittävästi lisäpaikkoja kesän aikana jos Liigapaikka varmistuu.

 

Eli nukkukaa kaikesta huolimatta yönne rauhassa!

 

Jyrki Niemi
Toiminnanjohtaja
Hockey-Team Vaasan Sport Oy

 

 

(Kuvat: Esa Siltaloppi)