Teamday - Paintballia ja rallia

Eilen 1.6. Tiiko Oy järjesti Vaasan Sportin joukkueelle ikimuistoisen päivän paintball-turnauksen sekä ralliajon merkeissä Tervajoki Racewaylla. Paintball-turnauksessa Rinteen, Pukan, Körkön sekä valmennuksen kasaamat joukkueet ottivat toisistaan mittaa ja kamppailivat pääpalkinnosta, joka oli kyyditys ralliautossa SM-kuski Sami Korvolan toimiessa kuskina. Pääpalkinnon nappasi Rasmus Rinteen kasaama joukkue, jossa hänen lisäkseen pelasivat Viitaluoma, Vänttinen, Vaskivuo, Nenonen, L. Laakso ja Westermarck.

Isokyröläinen perheyritys Tiiko Oy on erikoistunut kaapelikaivuutöihin, mutta he järjestävät myös ikimuistoisia päiviä kaikille ryhmille.
- Järjestämme ajotapahtumia ralliauton kyydissä sekä rataa voi vuokrata myös omaan harjoitteluun. Täällä on myös mahdollisuus pelata paintballia hienossa maastossa kunnon varusteilla. Päivä täällä sopii mainiosti esimerkiksi polttariporukoille tai synttärijuhliin, kertoo Tiiko Oy:n Juha Korvola.

Rallin lisäksi Korvolat ovat vahvoja kiekkomiehiä. Tiikon logo on näkyvästi hallilla esillä ja miehetkin ovat Kuparisaaressa tuttu näky.
- Itse pelasin nuorena Sportissa ja sitä kautta myös kipinä vahvemmin mukana oloon on taitanut tulla. Peleissä käynti on myös hyvää vastapainoa työnteolle, päättää Korvola.

Pelaajien harjoitusjakso päättyi tiimipäivään ja he siirtyvät nyt omatoimiselle jaksolle.
- Hyvässä hengessä ja helteisessä säässä päätettiin yhteistä harjoitusjaksoa. Sodat sodittiin ja sauna lämmitettiin. En päässyt harmittavasti osallistumaan paintball-turnaukseen, mutta ralliauton kyytiin oli hienoa päästä, kertoo Aleksi Laakso päivästä.

Kuvakooste päivästä
Vaasan Sport haluaa kiittää Tiikoa loistavasta päivästä. Varaa sinäkin aika porukallesi ikimuistoiseen päivään!

Löydät Tervajoki Racewayn helposti Facebookista.

Tsekkaa myös Lystiä Lakaurella -Facebook sivu.


Kuvat: Samppa Toivonen