Suuri Sportfani poissa

Sportin pitkäaikainen tukija, vankkumaton fani ja kaikkien kaveri, Mape Mäntymaa, on nyt poissa keskuudestamme. Viikonlopun viesti Mapen poismenosta pysäytti meidät Sporttilaiset tylyllä tavalla. Mape kuului ottelutapahtumiemme “vakiokalustoon” kymmenien vuosien ajan ja seurasi sekä kannusti innolla joukkueen otteita vakiopaikaltaan A-katsomosta käsin. Aina hyväntuulisena, taistelevana ja periksiantamattomana fanina hän ilmensi joukkueen luonnetta myös katsomossa. 


Mape oli myös omalta osaltaan vaikuttamassa poliittisissa tahoissa ja edesauttoi näin Sportin taivalta kohti yhteistä unelmaa, Liigaa. Varsinkin raskaina vuosina Mestiksen aikana kaupunkimme tuki seuralle oli korvaamaton ja siinä Mape oli osaltaan vaikuttamassa kaupungin tukipäätöksiin. Kilpahallin uusimisessa Liigan toiveiden mukaiseksi teki Mape myös ansiokasta työtä. 


Jäämme kiitollisina Mapelle jatkamaan työtä yhteisen unelmamme eteen. Kauden alkaessa jälleen syksyllä, konkretisoituu hänen poissaolonsa kaikille meille. Mape on poissa katsomosta, mutta ei meidän mielistä. Mape on aina yksi meistä. Emme koskaan luovuta!