Sportin pitkäaikainen yhteistyö VEOn kanssa jatkuu


VEO jatkaa sportin pääyhteistyökumppanina myös tulevalla kaudella

Sport on tehnyt uuden pääyhteistyökumppanuussopimuksen pitkäaikaisen kumppaninsa VEO:n kanssa. VEO on sähköistykseen ja automaatioon erikoistunut energia-alan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Vaasassa. VEO toimii kestävän kehityksen sekä ilmastoneutraalin tulevaisuuden puolesta.


Sport har tecknat ett nytt samarbetsavtal med sin långvariga partner VEO. VEO är ett energibolag som specialiserar sig på elektrifiering och automation. VEO arbetar för en hållbar utveckling och en klimatneutral framtid.


-Olemme tehneet VEOn kanssa yhteistyötä hyvin pitkään ja se, että VEO jatkaa jälleen merkittävällä panoksella pääyhteistyökumppaninamme, on osoitus siitä pitkäjänteisyydestä, jota olemme jo kauan tehneet ja tulemme tästedes entistä enemmän tekemään yhteisten tavoitteidemme eteen, Sportin toimitusjohtaja Jonne Kemppainen iloitsee.


"Yhteistyö edesauttaa koko alueen pito- ja vetovoimaa"

-VEO ymmärtää huippu-urheilun roolin koko paikallisen yhteisön elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin edistäjänä. Yhteistyö Vaasan Sportin kanssa ei ainoastaan lisää yrityksen näkyvyyttä ja paikallista tunnettavuutta, vaan myös tukee alueellista urheilukulttuuria ja nuorten liikuntaharrastuksia. Yhteistyö edesauttaa koko alueen pito- ja vetovoimaa, antaa ihmisille hengähdystauon arjesta, jossa voi irtautua ja kokea suuria tunteita yhdessä. 1990-luvulta lähtien yhteistyö on antanut VEOlaisille tietynlaista ylpeyttä ja positiivista brändiassosiaatiota, VEOn markkinointi- ja viestintäjohtaja Mathias Skytte kuvailee paikallisen huippu-urheilun merkityksellisyyttä.
​​​​​​​

"Olemme yhdessä kehittäneet yhteistyötä eri konsepteilla"

-Sportin nouseminen Liigaan oli iso askel eteenpäin, mutta myös uuden hallin valmistuttua olemme saaneet enemmän vastinetta ja hyötyä yhteistyöstä. Brändin ja yhteistyön rakentaminen on hyvin pitkäjänteinen prosessi, ja on uskallettava kokeilla uusia asioita. Olemme myös yhdessä kehittäneet yhteistyötä eri konsepteilla. Esimerkkinä tästä on ”kolmevarttinen kausiennakko”, jossa Sportin päävalmentaja, kapteeni ja nuori lupaava pelaaja vierailevat VEOlla ennen kauden alkua. VEOlaiset saavat face-to-face -aikaa, missä käsitellään esimerkiksi tulevan kauden joukkuetta, valmistautumista sekä peli-identiteettiä. VEOlaiset saavat käydä keskustelua suoraan joukkuejäsenten kanssa. Tilaisuus on ollut hyvin arvostettu VEOlaisille, Skytte kertoo yhteistyön kehittymisestä.