Sportin kapteenisto on valittu

 

Matt Generous (A), Jarkko A. Immonen (A), Miko Malkamäki (C) ja Erik Riska (A).

 

Puolustaja Miko Malkamäki Sportin kapteeniksi.

Sportin kapteenina toimii alkavalla kaudella 2014-15 puolustaja Miko Malkamäki. Rauhalliseksi, mutta peliälykkääksi tituleeratulla Malkamäellä on rutkasti aiempaa kokemusta liigapeleistä. Varakapteeneina toimii kokenut kolmikko: Sportin paluumuuttaja Erik Riska, yhdysvaltalaisvahvistus Matt Generous sekä Jarkko A. Immonen. Kapteenisto valittiin eilen torstaina Leppävirralla, jossa joukkue viettää leiriään. Sportin päävalmentaja Tomek Valtonen kehuu tuoretta kapteenia.

- Miko Malkamäki sopii erinomaisesti tämän joukkueen kapteeniksi. Hän on loistava pelaaja, jolla on runsaasti kokemusta SM-liigasta. Häneltä löytyy kapteenilta vaadittavaa johtajuutta, ja hän on hyvin pidetty joukkueessa.

Sportin kapteeni Miko Malkamäki on otettu valinnastaan.

- Tavallaan valinta yllätti, mutta otan kapteenin tehtävät mielelläni vastaan. Valinnassa varmasti tiedostettiin kokemukseni liigapeleistä. En myöskään vierasta vastuunottoa.

Malkamäen tehtäviin kuuluu nyt perinteiset kapteenin tehtävät, mutta tehtävä tuo tullessaan myös toisenlaista vastuuta.

- Kokeneempana pelaajana toimin henkisenä mentorina ja haluan omalla toiminnallani näyttää esimerkkiä. Yhteishengen luomisessa on kuitenkin vastuu koko joukkueella, ja siinä joukkue on jo nyt onnistunut hyvin. Suurin osa meistä on ollut yhdessä toukokuun alusta lähtien, joten hyvin ollaan opittu toisemme tuntemaan. Meistä löytyy kyllä tyyppejä jokaiseen kategoriaan ja onneksi kepposia ei ole vielä osunut omaan nilkkaan.

Varakapteenistolle Malkamäki jättää möykkäämisen. 

- Meillä on hyvä, toimiva ja erityisesti kokenut kapteenisto. Meistä kaikista on eri tavalla esimerkin näyttäjiksi, mutta jätän mielelläni varakapteenistolle aggressiivisemman äänenpidon, myhäilee kapteeni Malkamäki.

 

Leppävirralla käytiin pelaajien kesken joukkuekilpailu, joissa kisailtiin eri lajeissa. Tämän tehtävän tarkoituksena oli saada joukkuekaverit narun toiselle puolelle pitämällä käsistä kiinni ja koskematta naruun.
Lajina ei suinkaan ollut narunveto, vaan tehtävänä oli tehdä naruun solmu irroittamatta käsiä. Nopeus ratkaisi.

Miten matto käännetään niin, että kukaan ei saa astua matolta pois?

Seuraava harjoituspeli pelataan lauantaina 16.8 klo 13.30, kun Sport kohtaa Leppävirralla KooKoon.