Sport vahvistaa hyökkäystään

 

Sport vahvistaa hyökkäystään
Liigajoukkue Vaasan Sport vahvistaa hyökkäystään Henrik Koivistolla. 24-vuotias Kerava Shakersin kasvatti nähdään Sportin kokoonpanossa jo illan Ässät-Sport –ottelussa. 
 
Henrik Koivisto liittyy joukkueeseen Rauman Lukosta ja pelaa loppukauden sekä ensi kauden Sportissa. 180-senttinen, 73 kiloinen keskushyökkääjän paikkaa pelaava Koivisto ehti kerryttää Lukossa tehot 2+9. 
“Koivisto oli ensimmäisiä pelaajia, jonka olisimme halunneet joukkueeseen jo vuosi sitten kun aloimme rakentamaan joukkuetta. Silloin se meni ohi koska emme tienneet varmasti sarjatasoamme. Hän tulee olemaan iso palanen sekä tämän loppukauden että tulevan kauden joukkuetta”, kertoo urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä 24-vuotiaan Koiviston saapumisesta Vaasaan. “Hieno juttu, että saatiin homma nyt maaliin”. 
Sportin päävalmentajalle Tomek Valtoselle Koivisto on entuudestaan tuttu pelaaja. “Tiedämme tarkkaan mitä saamme. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, yksi Liigan nopeimmista luistelijoista ja omaa erinomaisen offensiivisen potentiaalin”, kuvailee Valtonen eilen Vaasaan saapunutta Koivistoa. 
Koivisto liittyy joukkueen vahvuuteen jo tänään ja pelaa illalla Ässiä vastaan Porissa.
 
Ere: Koivisto oli ensimmäisiä pelaajia, jonka olisimme halunneet joukkueeseen jo vuosi sitten kun aloimme rakentamaan joukkuetta. Silloin se meni ohi, koska emme tienneet varmasti meidän sarjatasoamme. Hän on iso palanen sekä tämän loppukauden että ensikauden joukkuetta. Hieno juttu että nyt saatiin homma maaliin.
 
Tome:Koivisto on minulle entuudestaan erittäin tuttu pelaaja ja tiedämme tarkkaan mitä saamme. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja. Hän on yksi Liigan nopeimmista luistelijoista ja omaa erinomaisen offensiivisen potentiaalin.
2+9=11
Kerava Shakers –kasvatti
180 73
1990 = 24 v

Liigajoukkue Vaasan Sport vahvistaa hyökkäystään Henrik Koivistolla. 24-vuotias Kerava Shakersista lähtöisin oleva Jokeri-kasvatti nähdään Sportin kokoonpanossa jo illan Ässät - Sport –ottelussa.

Henrik Koivisto liittyy joukkueeseen Rauman Lukosta ja pelaa loppukauden sekä ensi kauden Sportissa. 180-senttinen ja  73-kiloinen keskushyökkääjän paikkaa pelaava Koivisto ehti kerryttää Lukossa tehot 2+9. 

- Koivisto oli ensimmäisiä pelaajia, jonka olisimme halunneet joukkueeseen jo vuosi sitten kun aloimme rakentamaan joukkuetta. Silloin se meni ohi koska emme tienneet varmasti sarjatasoamme. Hän tulee olemaan iso palanen sekä tämän loppukauden että tulevan kauden joukkuetta, kertoo urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä 24-vuotiaan Koiviston saapumisesta Vaasaan.

- Hieno juttu, että saatiin homma nyt maaliin.

Sportin päävalmentajalle Tomek Valtoselle Koivisto on entuudestaan tuttu pelaaja:

- Tiedämme tarkkaan mitä saamme. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, yksi Liigan nopeimmista luistelijoista ja omaa erinomaisen offensiivisen potentiaalin, kuvailee Valtonen eilen Vaasaan saapunutta Koivistoa. 

Koivisto liittyy joukkueen vahvuuteen jo tänään ja pelaa illalla Ässiä vastaan Porissa.