Sport matkaa Mikkeliin

Tasan 12 tuntia eilisen pelin päättymisen jälkeen suuntaa Sportin pelaajabussi kohti Mikkeliä Jukureiden vieraaksi klo 17:00 alkavaan peliin. Edessä on joukkueelle todellinen haaste, sillä palautumisaika on kohtuullisen lyhyt (20 tuntia) ja siinä välissä täytyy vielä taittaa matka Vaasasta Mikkeliin. Kovaksi haasteen tekee varsinkin se, että kotijoukkue Jukurit on pelannut viimeksi keskiviikkona ja pääsee peliin täysin tuoreilla jaloilla kun taas Sportilla on takana kova sekä kiihkeä kärkikoitos TUTOa vastaan.

Omat haasteensa illaksi heittäneet herrat kurinpitotoimistolla, jotka tämän hetken tiedon mukaan ovat määränneet sekä Samuli Kivimäen että Jani Kiviniemen toistaiseksi pelikieltoon eilisistä taklauksistaan. Näin kokoonpano elää tänään vielä suunniteltuakin enemmän. Maalilla torjuntavuorossa on Tuomas Saarela ja kokoonpanoon palaavat ainakin Kai Lehtinen, Markus Nässlin sekä Nico Aaltonen. Lisäksi yksi hyökkääjän tontti on vielä täyttämättä kokoonpanossa. Huilivuorossa tällä hetkellä näyttäisi olevan edellämainittujen lisäksi Kristof sekä Halava. Toki tilanne saattaa vielä elää päivän mittaan.


Eilen Sport näytti taistelutahtoa ja päällimmäisenä mieleen jäi vahva fyysinen pelaaminen sekä loistava alivoima. Nykysport jakaa kiitettävästi taklauksia ja ajaa rohkeasti vastustajan iholle. Alivoima oli eilen timanttia ja lopulta jatkoaikavoiton tae. Ylivoima takertelee edelleen, mutta ehkä tänään...Jukurit on aina vaikea vastus ja sarjataulukkoon ei näiden keskinäisissä kannata koskaan tuijottaa liikaa. Tunnetta varmasti löytyy ja mikkeliläiset alkaa pikkuhiljaa löytää peliään valmentajavaihdoksen jälkeen. Jukurimaalilla on ollut vilinää ja vilskettä, tänään kassarina Tadeas Galansky. Huomioitavaa on että kapteeni Pasi Järvinen ei ole esiintynyt pariin peliin joukkueensa mukana. Ilmeisesti kyse ei ole kuitenkaan loukkaantumisesta vaan pelillisistä asioista. 

Näillä eväillä pisteiden hakuun Kalevankankaalta tänään. Kuuntele matsi Radio Vaasasta tai osta ElisaViihde!

 

 

 

Teksti: Taneli Jokela / Vaasan Sport MediaTeam

Kuva: Samppa Toivonen