Sport ja Vaasan Sähkö solmivat nelivuotisen pääyhteistyökumppanuussopimuksen


Sport ja Vaasan Sähkö ovat solmineet nelivuotisen, vuoteen 2028 saakka ulottuvan pääyhteistyökumppauussopimuksen. Kumppanuus on Sportin historian yksi merkittävimmistä ja sen pituus mahdollistaa pitkäjänteisen huippu-urheilutoiminnan kehittämisen.

​​​​​​​
Sport och Vasa Elektriska har tecknat ett fyraårigt huvudpartnerskapsavtal fram till 2028. Partnerskapet är ett av de mest betydande i Sports historia och dess längd kommer att möjliggöra en långsiktig utveckling av toppidrott.


huippu-urheilun tukeminen alueella on vaasan sähkölle merkittävää

-Paikallisen huippu-urheilun tukeminen on meille erittäin tärkeää, sillä se tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä ja yhdistää ihmisiä luoden alueelle vahvaa yhteisöllisyyttä. Haluamme ehdottomasti olla mukana mahdollistamassa näitä kokemuksia. On myös merkittävää, että juniorit saavat tilaisuuden seurata huippukiekkoa läheltä ja inspiroitua luomaan omia unelmiaan. Lisäksi paikallisen urheilun tukeminen on luonteva tapa vahvistaa Vaasan Sähkön tunnettuutta valtakunnallisesti, Vaasan Sähkön markkinointipäällikkö Tiina Lillbacka hehkuttaa.


pitkäjänteinen yhteistyö merkityksellistä molemmille osapuolille

-Pitkä nelivuotinen sopimuskausi on erittäin merkityksellinen, sillä se tarjoaa Sportille mahdollisuuden keskittyä toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Tällä sitoutumisella haluamme osoittaa vahvan tukemme Sportin tavoitteille ja varmistaa, että toimintaa voidaan kehittää vakaasti ja suunnitelmallisesti. Lisäksi monivuotinen sopimus heijastaa meidän arvojamme ja sitoutumistamme paikallisen huippu-urheilun edistämiseen, Lillbacka korostaa.

Myös Sportin toimitusjohtaja Jonne Kemppainen korostaa pitkäjänteisyyden merkitystä ja avaa kumppanuuden moniulotteisia tavoitteita.


-Paikallisen kumppanin kanssa solmittu nelivuotinen yhteistyösopimus on kannaltamme erityisen merkittävä. Olemme tehneet Vaasan Sähkön kanssa yhteistyötä pitkäjänteisesti jo kauan, mutta tämä uusi sopimus, joka nostaa kumppanuuden uudelle tasolle on osoitus yhteistyömme merkittävyydestä sen molemmille osapuolille. Huippu-urheilun kehittämisen lisäksi kumppanuuden yksi päämääristä on kehittää jääkiekon ulkopuolista tapahtumatarjontaamme, kasvattaen areenan käyttöastetta ja tuoden Vaasan Sähkö Areenan nimikkokumppanuudelle entistä enemmän lisäarvoa, Kemppainen nostaa esiin.