Roosa nauha -päivä 9.10 - Sport mukana

Roosanauha-päivää vietetään taas perjantaina 9.10. Sport - KooKoo -ottelun yhteydessä ja Vaasan Sport kantaa oman kortensa kekoon tänäkin vuonna.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksen tavoitteena on kerätä varoja suomalaiseen rintasyöpätutkimukseen sekä asiantunteviin neuvonta- ja tukipalveluihin. Kampanjan tämänvuotinen slogan ”Käsi sydämellä” kuvaa ajatusta siitä, että auttavia käsiä ei voi koskaan olla liikaa ja jokainen meistä voi pienilläkin teoilla muuttaa maailmaa.

Viime vuoden tapaan voit ostaa ottelutapahtumassa Roosa nauhan tukeaksesi kotimaista rintasyöpätutkimusta. Pelaajien puolisot ovat myymässä Roosa nauhoja ennen ottelun alkua sekä ensimmäisen erätauon ajan A-sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Voit ostaa Roosa nauhasi myös jäähallin fanituotemyynnistä koko ottelutapahtuman ajan.

Vaaleanpunaista teemaa toteutetaan myös jakamalla yhteensä neljä vaaleanpunaista Sport-t-paitaa, kaksi t-paitaa molemmilla erätauoilla. Olemalla erätauon alkaessa valppaana saatat napata itsellesi t-paidan!

Tehdään yhdessä hyvää, nähdään Kuparisaaressa!