PLAY OFF KAUSI LÄHESTYY

Sport on käytännössä jo varmistanut pääsynsä Play Offseihin.  Samoin kotietukin alkaa jo varmistumaan, joten odotettavissa on kiihkeä kiekko kevät. Sanomattakin on jo selvää, että vain voitto kelpaa Sportille. Joukkuetta on vahvistettu viime päivinä jatkopelejä silmälläpitäen ja tiettyä liikehdintää on vielä kenties odotettavissa. 

Kevään kaikki kolme kierrosta tullaan tänä vuonna pelaamaan ”paras seitsemästä” periaatteella, eli  otteluita saattaa keväälle kertyä selkeästi enemmän kuin aikaisempina vuosina.  Sarjan voittajalle tarjotaan mahdollisuutta nousta Liigaan. Toki kutsu Liigaan voi jollekin seuralle tulla jo aikaisemminkin, mikäli meneillään oleva Liiga-auditointi päätyy kutsumaan jonkin seuroista paikkaamaan Jokereilta vapautuvaa sarjapaikkaa.

KAUSIKORTIT MYYNTIIN

Play Off kausikortit tulevat myyntiin perjantaina 7.2.2014 . Totutusta poiketen laitetaan kortit myyntiin poikkeuksellisen tilanteen johdosta. Spekulointi Liiga-kaudesta on herättänyt kysynnän jo ensikauden korteista ja seuran johto päätti Play Off korttien myyntiin laittamisesta. Nyt korttinsa ostavalle tarjotaan etuoikeus varmistaa sama paikka myös mahdolliseen Liiga-katsomoon. Nykyisten kausikorttien haltijat ovat myös yhtälailla oikeutettuja lunastamaan paikkansa mahdollisella Liiga-kaudella. Käynnissä olevan kauden sarjamuutokset kesken kauden suosivat kausikorttinsa etukäteen lunastaneita. He saivat monta lisäpeliä sekä runko- että Play Off sarjaan hinnan pysyessä alkuperäisen suuruisena.

Perjantaina klo 10.00 lähtien varauksia voi tehdä seuran konttorilta. Kortti tulee voimaan heti, joten mitä nopeammin korttinsa lunastaa, sen enemmän pelejä sillä näkee. Hinnoittelu korteissa on seuraava:

SEISOMO-KATSOMO                100,00

BRONZE-KATSOMO                  200,00

SILVER-KATSOMO                     240,00

GOLD-KATSOMO                       280,00

(eläkeläisalennus -10%)

Jo heränneen kysynnän johdosta, uskomme että halu varmistaa mahdollisen tulevan Liiga-kauden katsomopaikka on suuri. Kampanjan jälkeen valtaosa istumakatsomosta on uskomuksemme mukaan jo varattu etuoikeutetuille kortinhaltijoille. Joten käytä tilaisuutesi, ennekuin joku muu tekee sen!

Tarkennuksena vielä. Mikäli ostit kuluvalle kaudelle ns. First Class-kausikortin, voit onnitella itseäsi. Korttisi on voimassa koko kevään, viimeistä peliä myöden!