Petteri Lindbohm jatkaa toistaiseksi St. Louis Bluesissa

Urheilutoimenjohtajan Markus Jämsän kommentit:

"Lindbohmilla on kolmen vuoden sopimus Bluesin kanssa, josta ensimmäinen vuosi oli tarkoitus pelata Sportissa. Oli myös sovittu että hän käy leirillä siellä alkukaudesta, jonka jälkeen palaa Vaasaan. Nyt hän on kuitenkin pelannut leirillä niin hyvin että he haluavat pitää hänet siellä ainakin toistaiseksi ja siihen tietenkään meillä ei ole vastaan sanottavaa, koska viime kädessä se on Blues joka hänen kohtalostaan päättää.

Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä Petterin puolesta että hän pääsee urallaan eteenpäin ja toivotamme hänelle onnea. Viestit rapakon takaa kertoo että hänellä on aito mahdollisuus taistella NHL paikasta. Jos hän palaa Eurooppaan niin hän tulee takaisin Sportiin. Tämä tuli tietenkin meille puun takaa, vaikka olemme toki tienneet tällaisen mahdollisuuden olemassa olosta. Tähän saakka meillä ollut tieto on ollut että hän palaa takaisin tämän viikon maanantaina.

Petteri on harjoitellut hyvin koko kesän ja alkusyksyn meidän valmennuksen alaisuudessa ja yksinkertaisesti lyönyt pöytään sellaiset näytöt että he haluavat pitää hänet. Tämä aiheuttaa lievän pakkivajauksen kokoonpanossamme, joten käynnistämme etsinnät uuden puolustajan löytämiseksi."