Niko Peltola palaa kotkapaitaan!



Vaasan Sportin puolustus vahvistuu tulevalle kaudelle mieluisella paluumuuttajalla, kun syksyllä isossa kiekollisessa roolissa ollut puolustaja Niko Peltola palaa Jokereista Vaasaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Peltola pelasi viime kaudella lainasopimuksella KHL-seura Jokereista Sportissa nousten nopeasti joukkueen kiekolliseksi johtajaksi. Kausi Liigassa ja Vaasassa jäi kuitenkin 28 ottelun mittaiseksi, kun loukkaantumisista kärsinyt Jokerit kutsui miehen takaisin joulukuun alussa. Syksyn Liigapeleissä Peltola kirjautti pakille mukavat 1+9 tehot, KHL:ssä tilille kertyi 14 ottelua joissa syntyi kaksi syöttöpistettä. Peltolalla oli vielä tulevasta kaudesta voimassaoleva sopimus Jokereiden kanssa, jonka hän on purkanut ja kuuluu siis Sportin sopimuspelaajiin ensi kaudella.

Peltola tulee olemaan tärkeä osa ensi kauden Sport-joukkuetta. Isokokoinen puolustajan vahvuuksia ovat kiekollisen pelaamisen lisäksi hyvä laukaus ja pelirohkeus. Tästä saatiin jo makupaloja viime syksynä ja samaa on varmasti luvassa myös tulevalla kaudella.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä ottaa paluumuuttajan innolla vastaan.

-  Peltola on ollut pitkään meidän ykkösvaihtoehto pakistoomme ja olen erittäin tyytyväinen että saatiin homma vihdoin pakettiin. Hän näytti jo viime kaudella, että pystyy pelaamaan isoja minuutteja hyvällä tasolla. Iso palanen ensi kauden joukkueeseen, Jämsä päättää.