Mike Brennan Sport -puolustukseen!

Liigajoukkue Vaasan Sport vahvistaa joukkuettaan yhdysvaltalaispuolustaja Mike Brennanilla, 28. Lisäksi molemmat tryout-jaksolla olleet pelaajat, Mika Kujanpää ja Teemu Henritius jatkavat joukkueessa kauden loppuun saakka.

Mike Brennan saapuu Vaasaan keskiviikkoiltana ja vahvistanee joukkuetta jo viikonlopun vieraspeleissä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Puolustaja Petteri Lindbohmin jääminen St. Louisiin lisäsi tarvetta korvaavan pelaajan hankkimiseen ja samantyylisenä pelaajana Brennan täyttää Lindbohmin jättämää aukkoa joukkueessa.

28-vuotias Brennan omaa pitkän kokemuksen varsinkin AHL-sarjasta, jossa mies on pelannut yli 300 ottelua urallaan. Viime kaudella 183 senttinen ja 86 kiloinen Brennan edusti Iserlohn Roostersia Saksan DEL-liigassa. Rightin puolelta pelaava Brennan viihtyy fyysisessä pelissä, puolustaa kovaa ja pystyy myös avaamaan hyvin peliä. Brennanin sopimus kattaa tämän kauden sisältäen kahden kuukauden tryout -jakson.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen saadessaan Brennanin Vaasaan.

- Lindbohmin St. Louisiin jäämisen jälkeen jouduttiin reagoimaan nopeasti ja uskon, että löydettiin hyvä paikkaaja hänelle. Brennan on peruspakki, joka pystyy myös fyysiseen peliin. Hänellä on nyt kaksi kuukautta aikaa näyttää osaamisensa ja sen jälkeen tehdään ratkaisuja jatkon suhteen.

Myös tryoutilla olleiden hyökkääjien, Mika Kujanpään ja Teemu Henritiuksen, kohtalo on selvillä. Molemmat jatkavat joukkueessa loppukauden sekä lisäksi sopimuksissa on ensi kautta koskeva optio.

- Molemmat ovat tuoneet sen mitä olemme heiltä odottaneet. He ovat meidän näköisiä pelaajia; nuoria, haluavat eteenpäin ja ovat valmiita heittäytymään täysillä mukaan. Me uskomme heihin ja sitä kautta jatkopäätös oli helppo, päättää Jämsä.