Mike Brennan jatkaa Sportissa

Viime kaudella suureen suosioon noussut puolustaja Mike Brennan, 29, jatkaa Vaasan Sportin takalinjoilla myös ensi kaudella. Yhdysvaltalaisen uusi sopimus on yksivuotinen.

183-senttinen ja 86-kiloinen puolustaja saapui Sportiin viime syyskuun lopulla ja lunasti try-outin kautta sopimuksen loppukauden ajaksi. Isossa roolissa pelannut Brennan nousi välittömästi nuoren joukkueen johtajapelaajaksi ja kantoi loppukaudesta rinnassaan varakapteenin A-kirjainta. 51 ottelussa syntyneet tehopisteet 7+7=14 oikeuttivat vaasalaisjoukkueen puolustajien pistekärjeksi.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen Brennanin jatkosopimukseen.

- Saatiin hieno juhannusuutinen! Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin pidettyä Mike joukkueessa, vaikka ottajia olisi ollut ympäri maailman. Hän on erittäin tärkeä palanen puolustustamme ja todella pidetty kaveri myös pukukopissa. Hän oli viime kaudella monelle nuorelle pelaajalle isähahmo ja osaltaan auttoi heitä kehittymään sekä ihmisenä, että pelaajina.

Kannattajien suosioon fyysisellä ja periksiantamattomalla pelityylillään noussut Brennan keräsi kauden aikana 129 jäähyminuuttia sijoittuen Liigan jäähypörssin toiseksi heti Turun Palloseurasta Sportiin siirtyneen Otto Karvisen jälkeen. Samoja otteita on luvassa myös ensi kaudella, kun Kuparisaaren isäntä palaa tuttuun ympäristöön.

- Tulemme perheen kanssa erittäin innoissamme takaisin Vaasaan seuraavalle kaudelle. Uskon, että meillä on potentiaalia tehdä jotain todella hienoa Liigan parhaiden fanien edessä. Odotusarvona organisaatiolta ja pelaajilta on voittaa pelejä, ja lojaalien kannattajien tukemana teemme joka päivä kovasti töitä onnistuaksemme siinä, Brennan kommentoi.

Sportin joukkueeseen ei ole tulossa enää uusia pelaajia ennen kauden alkua.

- Tässä on Sportin joukkue, jolla syksyllä lähdetään liikkeelle. Kauden edetessä katsotaan tilannetta uudelleen, Jämsä päättää.

Vaasan Sport toivottaa kaikille oikein hyvää juhannusta ja kesää!