Lempäälän pelaajasirkus

Sportin härkäviikon keskimmäisessä kohtaamisessa Kuparisaareen saapuu toista kertaa tällä kaudella lempääläläinen LEKI. Joukkueen kokoonpano on elänyt vahvasti sitten viime kohtaamisen.

 Sport pelaa tällä viikolla kolmesti. Keskiviikkona kohdatttiin JYP Akatemia kotona, perjantaina LeKi ja lauantaina matkataan Mikkeliin Jukureiden vieraaksi. Aika kova muutos pelitahtiin kun viimeiseen  kahteen viikkoon on ollut kaksi peliä. Nyt mitataan joukkueen pelaamista kovassa ottelutahdissa.

Ensimmäinen testi oli keskiviikon peli. Ennakkoasetelmat oli riittävän hankalat jo pelkästään sarjajohtaja vs sarjajumbo teeman takia.  Lisäksi vierasjoukkue JYP Akatemia tuli otteluun hyvällä asenteella ja oli napata jopa pisteitä mukaansa. Sport ei päässyt pelissä oikeen missään kohtaa vauhtiin eikä yleisölle tarjottu hienouksia. Tärkeimmät eli kolme pinnaa otettiin kuitenkin lukemin 2-1. Hattua täytyy nostaa joukkueen asenteelle, sillä vieraat tasoittivat ajassa 53:46, mutta Sport iski Markus Piispasen toimesta voittomaalin ajassa 56:52. Sportin ensimmäisen teki nätillä vanhanaikaisella kultakypärä Samuli Kivimäki.

Sport ja LeKi ovat kohdanneet ennen perjantaita kolmesti, joista kahdesti Sport on ollut parempi. Viimeksi Vaasassa Sport nollasi vieraansa lukemin 3-0. LeKi on hyvän alkukauden jälkeen valahtanut sarjataulukossa sijalle 9. Joukkueen pelaajaliikenne on ollut perinteistä ja pelaajasirkus on pyörinyt ahkerasti. Alkukauden komeetat ovat lähteneet muualle Luceniuksen ja Makkosen johdolla. Uusimpina parempaa huomista Lempäälän kautta ovat hakemassa Jarmo Jokila ja Jussi Halme. LeKi aloitti oman viikkonsa keskiviikon rankkaritappiolla TUTOlle. Lauantaina Lempäälässä nähdään SaPKo.

Tiukka pelitahti tuo varmasti pieniä muutoksia kokoonpanoon. Merkittävin näistä nähdään maalinsuulla, kun nuori Tuomas Saarela saa näytön paikan kotiaskissa.

Edessä on jälleen hankala vastus mahdollisine liigalainoineen. Onneksi on kuitenkin perjantai-ilta ja kotiottelu, joka takaa kunnon tunnelman katsomossa. Nyt huudetaan kotka kunnon liitoon!                    

 

 

SPORT #32 SAARELA Tuomas

Nuori maalivahti loisti viime kaudella A-nuorten maalilla ja saa nyt näytön paikan kotiottelussa Joonas Kuuselan saaden ansaitun lepopäivän ennen lauantain Mikkelin reissua. Edessä on Saarelan kauden toinen startti, ensimmäinen oli Vantaalla jääden erän pituiseksi. Osallistuu aktiivisesti peliin ja tekee näyttäviä torjuntoja.

 

SPORT #34 HAVERINEN Joni

Haverinen on parantanut peliään koko ajan pelaten keskiviikkona kauden parhaan pelinsä. Mies osallistui aktiivisesti hyökkäyspeliin ampuen useasti vaarallisesti ja puolustuspäässä oli itse varmuus. Myös taklaukset löysi kohteeseensa mukavalla prosentilla. 

 

LEKI #15 HALME Jussi

Yli 300 liigan runkosarjaottelua pelannut puolustaja Jussi Halme kävi 8 ottelun try outilla SaiPassa, mutta ei saanut liigasopimusta ja palasi toistaiseksi LeKin vahvuuteen. Tuo käsiä ja osaamista lempääläläisten takalinjoille. 

 

LEKI #38 JOKILA Jarmo

Vuoden 2008-09 Mestiksen pistepörssin voittaja Jokila saapui vahvistamaan LeKiä ottelukohtaisella sopimuksella. Mies on tahkonnut kaksi viime kautta Slovakiassa ja hakee pelipaikkaa joko liigasta tai ulkomailta. Tuo varmasti lisää osaamista varsinkin ylivoimapelaamiseen.

 

Otteluennakossa lisätietoja!