KooKoo katkaisi kotivoittoputken.

Kouvolalaiset tuli Vaasaan pelaamaan eikä peruuttelemaan ja sen takia nähtiinkin laadukasta menoa päästä päähän. Kookoo aloitti vahvasti ja siirtyi jo kolmen minuutin kohdalla 1-0 johtoon. Sport sohelsi oman maalin takana ja kiekko viivaan Pauli Levokarille, joka tällää lämärillä tyylikkäästi oikeaan yläkulmaan. Maalin jälkeen kolahtaa jälleen, mutta Joonas Kuusela ottaa tyylikkään rapsätorjunnan. Ajassa 08:10 tuomarit katsovat pitkään videoita ja lopulta tuomitsevat KooKoolle 0-2 johtomaaliin. Jälleen vieraat saavat vahvan hässäkän Sport-maalille, jossa Tomi Peltonen runnoo kiekon väkisin reppuun. Sport ryhdistäytyy tappiotilanteesta ja loppuerä mennään kotkakomennossa. Painetta saadaan luotua hyvin Mikko Rämön maalille ja ajassa 11:10 iskee kapteeni Uitto. Mika Kujanpää pörrää hyvin maalin takana, josta kiekko pomppii b-pisteiden väliin. Antti Uitto pääsee tälläämään vastakiekkoon sellaisen lämärin että oksat pois ja pala latvaa. Avausosuma sytyttää viimeistään koko hallin ja hetken kuluttua pelataan Jussi Tapio yksin läpi, mutta kiekko pomppii lavan yli ja veto epäonnistuu. Seuraava mies ei enää epäonnistu. Ajassa 16:34 nähdään todellinen tahtomaali: Kai Lehtinen painaa alueelle ja kova lämäri ensin Rämöä päähän. Hyvä seuraus ripariin ja pienestä kulmasta kiekko lämärillä yläkaisaan. Loppuerässä mennään vielä kovaa päästä päähän, mutta lisämaaleja ei nähdä.

Kai Lehtinen tuulettaa 2-2 maaliaan.

Toinen erä oli kaksijakoinen, joka alkoi hyvällä Sport-painostuksella ja kiekkoa saatiin toimitettua hyvin vieraiden maalille. Ajassa 24:01 Sport siirtyy 3-2 johtoon. John Henrion punnertaa väkisin tekopaikkaan ja Rämö torjuu vaivoin kiekon kulmaan, josta Nico Aaltonen tällää suoralla vedolla maalin. Tämän jälkeen kaikki näyttää hetken hyvältä. Hetken. Sport pääsee ylivoimalle, jossa Henrion pelaa itsensä vetopaikkaan, mutta KooKoo-pakki ehtii koukkaamaan miehen nurin. Ei jäähyä ja jostain syystä tuosta tuli erän kulminaatiopiste, jonka jälkeen pääosaa esitti Sportin oman pään lepsu oman pään pelaaminen. Ajassa 27:02 saadaan tästä ensimmäinen merkki. Huono avaus maalin takaa ränniin, josta Teemu Talberg heittää matalan maalille ja riparin laittaa sisään Joona Karevaara. Seuraava kymppi mennään maaleitta, vaikka molemmilla muutamia tontteja tuleekin. Viimeisellä kahdella minuutilla KooKoo antaa todellista shokkihoitoa Sportille. Ensin Talberg pelaa Jussi Nättisen yksin läpi. Kuusela torjuu ekan, torjuu tokan ja lopulta Sport-puolustus liukuu kiekon omiin. Eikä siinä vielä kaikki. Ajassa 38:42 vieraat saa koittaa ylivoimaa ja näyttävät että yksinkertainen on kaunista sekä nopeaa. Jari Kauppila kauhoo satanolla aloitusvoiton Juutilaiselle kaarelle, joka pistää nätin lämärin oikeaan kaisaan. Tyylikäs kuitti kahdessa sekunnissa. Näin KooKoo kääntää pelin kahden maalin johdoksi alle minuutissa.

Kolmanteen erään takaa-ajajana lähtenyt Sport ei saanut kunnon kirivaihdetta päälle ja KooKoo pelasi erittäin hyvin varmistaen johtoaan. Sport sai luotua erässä yhden huippupaikan kun Lassi Kokkala pelasi Nico Aaltosen vetopaikkaan, mutta Rämö sai vaivoin torjuttua. Viimeinen oljenkorsi tarjottiin erän puolivälissä kun Sport pääsi ylivoimalle. Tuttu linja yv:ssä jatkui ja edes vetopaikkaan ei päästä. Viimeisen vitosen KooKoo jäädyttää hyvin peliä ja jopa leikittelee pitäen kiekkoa. Sport vetää kolmanteen erään maalille vaihdetun Tuomas Saarelan pois pari minuuttia ennen summeria. Todellista painetta ei pystytä luomaan ja pisteet matkaa ansaitusti Kouvolaan.

KooKoo oli numeroiden verran parempi tänään. Jostain syystä Sportin peli ailahtelee kovasti ja hyviä vaihtoja saattaa seurata katastrofivaihto. Kiekollinen pelaaminen ei ole tapissa, kiekkoa roiskitaan päätyyn ja hirveästi halukkaita kiekon perään ei ole. Vastustaja otti enemmän mustelmia tänään vieden kolme pinnaa. Kapteeni Uitto esitti tänään taistelumallia muille, mutta tänään ei aivan sytytty voiton vaatimalle tasolle. Ylivoimapelaaminen täytyy saada kuosiin, sillä pelit ratkotaan jo tässä vaiheessa kevättä. KooKoo pelasi tänään 2 Sekuntia ylivoimaa, Sport 6 minuutttia ja maalit 1-0.