Kiviranta ja Körkkö innokkaina harjoituspeleihin

Joel Kivirannan ja Tomi Körkön kesä meni mukavasti rentoutuessa, mutta myös treenatessa.

- Laaditun ohjelman mukaan menin. Jonkin verran tuli sovellettua, mutta voimaharjoittelun suhteen meni kesäharjoittelu ihan nappiin, toteaa Kiviranta.

Körkkö pääsi fyysisessä harjoittelussa hyvään vauhtiin jo ennen omatoimijaksoa ja halusi panostaaerityisesti treenauksen nousujohteisuuteen kesän aikana.

- Testien mukaan menin kesällä joka alueella eteenpäin. Isoja harppauksia on otettu, varsinkin, jos vertaa ihan ensimmäisiin testituloksiin.

Vaasan Sportin ensimmäinen harjoitusmatsi pelataan Kuparisaaressa keskiviikkona 6.8 klo 18.30, kun vastaan tulee TPS. Molemmille peli on ensimmäinen Sportin paidassa ja tunnelma on odottava. Kivirannalla kovin montaa liiga-peliä ei ole vielä alla, joten odotus on kova.

- Ihan nastaa päästä pelaamaan ensimmäinen peli Sportin paidassa. En ole vielä kovin monta, liiga-peliä pelannut, joten liiga-seuraa vastaan pelaamista kyllä odottaa.

Körkkö on odottanut ensimmäisiä pelejä jo siitä lähtien, kun laittoi sopimukseen nimensä ja odottaa TPS:n keskiviikkoista kohtaamista innolla.

- Treeneissä on hiottu pelin kivijalkaa ja on mielenkiintoista päästä nyt pelaamaan. TPS on uudistanut paljon joukkuettaan ja on jännä nähdä, minkälainen TPS sieltä tulee vastaan.

Perjantaina on vuorossa Raumalla pelattava perinteikäs Pitsiturnaus. Kivirannalle tapahtuma on ensimmäinen, mutta Körkkö on ollut mukana muutaman kerran.

- Siellä sattuu ja tapahtuu! Jää voi pettää alta ja mielenkiintosia myllyjä on varmasti luvassa! Todellakaan ei tiedä, mitä tapahtuu seuraavaksi. Se on kiva kauden aloitustapahtuma ja samalla näkee, missä muut joukkueet menevät. 

 

 

Teksti: Miia Kahila