Kausikorttien varaus kaudelle 2016-17 käynnissä

Viime kauden kausikorttiomistajilla ja Sportin osakkeenomistajilla on etuosto-oikeus kauden 2016-17 kausikortteihin! Varaa kausikorttisi huhtikuun loppuun mennessä ja varmista paikkasi Kuparisaaressa myös tulevalle kaudelle. Varaamatta jääneet kausikortit tulevat yleiseen myyntiin maanantaina toukokuun toinen päivä.

- Tulevalle kaudelle olemme rakentamassa entistä vahvempaa Sportia. Olemme nostaneet pelaajabudjettiamme jonkin verran ja uskon, että ensi kaudella tullaan näkemään entistä taistelevampi ja rohkeampi joukkue, jossa kokemus, kovuus ja maalintekovoima ovat taas astetta kovemmalla tasolla. Tulemme julkaisemaan uusia pelaajia tulevien viikkojen aikana meidän somekanavissa ja tiistaina 3.5.2016 kello 17:00 koko joukkue astuu estradille Rewell Centerissä, kertoo Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén.

Jäähallilla tapahtuu kevään ja kesän aikana parannuksia. Uusi värimaailma, tiloissa tehdyt remontit ja uusi viihdekehys itse ottelutapahtumaan takaavat sen, että Kuparisaaressa viihdytään entistä paremmin. Muun muassa aitiot saavat uuden ilmeen alkavalle kaudelle, samoin hallin yleisilmettä pyritään saamaan enemmän Sportin näköisiksi.

Myös hinnoittelua on uudistettu kausikorttien osalta. Hallin katsomorakenne on haastava, ja kiekkoelämys on hyvin erilainen eri puolella hallia. Toiset haluavat olla lähellä Red Armyn kannattajajoukkoja seisomakatsomossa ja toivomme, että tulevan kauden seisomakausikorttihinnat houkuttelevat entistäkin isomman joukon seuraamaan useamman pelin läpi kauden. A- ja C-puolen istumakatsomoissa pelin seuraaminen tuntuu olevan viihdyttävämpää katsomon keskiosassa ylimmillä riveillä, kuin sivummalla alimmilla riveillä. Rivi 7 ja siitä ylöspäin on tulevalle kaudelle yksi hinnoittelukriteeri. Toinen hinnoittelukriteeri on, miten keskeisellä paikalla istumapaikka sijaitsee. Olemme myös yrittäneet huomioida kaukalon vieressä sijaitsevat rivit – toki peli ja tunnelma ovat melkein "sylissä", mutta näkyvyys ei ole paras mahdollinen. Näillä muutoksilla joidenkin istumapaikkojen kausikorttihinnat ovat nousseet, ja taas toisissa hinta on laskenut.

- Uskon, että nämä muutokset nähdään kaikkien silmissä reiluina. Jos et halua maksaa enempää vanhasta paikastasi, olen varma, että löydämme sinulle toisen hyvän paikan sopivaan hintaan. Vanhat tutut lippukategoriat Bronze, Silver ja Gold ovat olemassa myös tulevalla kaudella, mutta näiden lisäksi uusia kategorioita ovat edullisemmat alempien rivien Box Seat –paikat sekä hieman arvokkaammat Platinum –paikat katsomoiden keskiosissa yläriveillä. Hintataulukossa on myös mainittu eläkeläisalennukset sekä uutuutena lapsialennukset D3-istumakatsomossa, jatkaa Kurtén.

Varaamalla runkosarjakausikorttisi ennen 31.5 takaamme, että säästät vähintään 20% verrattuna siihen, että ostaisit kaikkiin 30 runkosarjaotteluun irtolipun. Toisin sanoen, joka viides peli on ilmainen. Samalla vältyt turhasta jonottamisesta, ja sinulla on etuosto-oikeus mahdollisiin playoff-otteluihin kun se aika koittaa. Ottelukohtaiset lippuhinnat julkaistaan heti kun saamme lopullisen otteluohjelman Liigalta. Hinnoittelu tulee olemaan hieman dynaamisempi tulevalla kaudella (ts. hinnat vaihtelee hieman ottelupäivästä, vastustajasta ja ostopaikasta riippuen).

Kaudelle 2016-17 myös katsomorakenne tulee muuttumaan. Vanhojen lippuryhmien Gold, Silver ja Bronze lisäksi valikoimiin kuuluu jatkossa Box Seat, Platinum, Platinum VIP sekä Silver VIP. Löydät uudet lippuryhmät alla olevasta katsomokartasta. Lisäksi aikaisemmin seisomakatsomoina toimineet B1- ja D1-katsomot muuttuvat tulevalle kaudelle istumapaikoiksi.


VARAA KAUSIKORTTISI TÄSTÄ! - KAUSIKORTTI-INFO


Kauden 2016-17 kausikorttien hinnat:

Lipputyyppi Kausikortti ennen 31.5. Kausikortti 1.6. jälkeen
Seisomapaikat
Seisoma (opiskelija, lapsi)
159€ 199€
Seisoma (Red Army) 269€ 309€
Seisoma 329€ 369€
Istumapaikat
Box Seat 379€ 419€
Bronze 509€ 549€
Silver 639€ 679€
Gold 809€ 849€
Platinum 909€ 949€
INVA 379€ 419€

HUOM!
Viime kauden kausikorttiomistajana ja Sportin osakkeenomistajana sinulla on etuosto-oikeus kausikortteihin 30.4.2016 saakka, johon mennessä voit vahvistaa paikkasi. Tämän jälkeen kaikki vahvistamattomat paikat siirtyvät yleiseen myyntiin. Toimi siis ennen vappua mikäli haluat käyttää etuosto-oikeutesi.